Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

ÜNLÜ & Co, ‘Satın Alma ve Birleşme İşlemlerinin Lideri’ seçildi

ÜNLÜ & Co, Sermaye Piyasaları Ödül Töreninde “Kurumsal Finansman İşlemleri” kategorisinde, “Satın Alma ve Birleşme İşlemleri Lideri” seçildi.

Ödülden dolayı duydukları mutluluğu dile getiren ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, “ Kurumsal Finansman Danışmanlık işlemlerinde lider konumumuzu koruyoruz. Yatırım bankası kurma hedefimizi gerçekleştirdiğimizde verdiğimiz hizmetleri genişleterek öncü konumumuzu pekiştireceğiz. Gerek yurt içi gerekse yurt dışında gerçekleştirdiğimiz başarılı M&A (birleşme ve satın alma) işlemleri ile bugüne kadar 13 milyar ABD dolarının üzerinde yatırımı ülkemize kazandırdık.” dedi.

Kuruluşundan bugüne kadar aracılık ettiği satın alma ve birleşme işlemleri ile ülke ekonomisine milyarlarca dolarlık döviz girdisi sağlayan Türkiye’nin öncü yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, sermaye piyasalarının en prestijli ödüllerinden biri olan 6. TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri kapsamında, ‘Kurumsal Finansman İşlemleri’ kategorisinde ‘Satın Alma ve Birleşme İşlemleri Lideri-2020’ ödülüne layık görüldü.

TSPB tarafından 17 Kasım 2021 tarihinde, Wyndham Grand İstanbul’da düzenlenen 6. TSPB Sermaye Piyasaları Ödül Töreni’nde 34 farklı dalda 6 ayrı kategoride Altın Boğa Ödülleri sahiplerini buldu.

13 milyar ABD dolarının üzerinde yatırımı ülkemize kazandırdık

Kurumsal finansman işlemleri kategorisinde “Satın Alma ve Birleşme İşlemleri Lideri” ödülünü almaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getiren ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, 25 yıllık geçmişimizde Türkiye’deki finansal piyasaların gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürdük. Aracılık ettiğimiz işlerdeki başarılarımız sayesinde Türkiye’nin en itibarlı yatırım kuruluşlarından birisi haline geldik. Kurumsal finansman ve danışmanlık hizmetlerinde pazar lideri konumundayız. Yatırım bankası kurma hedefimizi gerçekleştirdiğimizde verdiğimiz hizmetleri genişleterek öncü konumumuzu pekiştireceğiz. Gerek yurt içi gerekse yurt dışında gerçekleştirdiğimiz başarılı M&A (birleşme ve satın alma) işlemleri ile bugüne kadar 13 milyar ABD dolarının üzerinde yatırımı ülkemize kazandırdık. Son bir yılda Kümaş Manyezit, SEK Süt, Olmuksan, Assan Gıda, Ekol Ofset ve Etap Enjeksiyon & Etap Doğan gibi sektörünün önemli şirketlerinin birleşme ve satın alma işlemlerine aracılık ettik. Çalışmalarımızın ödüllendirilmesi bizler için ek bir motivasyon kaynağı oluyor. Ülkemizin geleceğine olan güvenimiz ile gelecek dönemde de çalışmalarımızı aynı inançla yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

İlgili Yazılar
Devamını oku

OTAM Ventures Kuruldu

Otomotiv Teknolojileri Araştırma Geliştirme Merkezi, OTAM, kurumsal girişim sermaye kolu OTAM Ventures’u hayata geçirdi. Otomotiv teknolojilerindeki yenilikleri değerlendirmeye…
Devamını oku

BİEN, halka arz ediliyor

Seramik sektörünün önemli oyuncularından BİEN, halka arz ediliyor. Ak Yatırım, Garanti BBVA Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım konsorsiyum…