Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Hepsiemlak’ta CTO Görevine Serkan Arıkuşu Geldi

Emlak arayanları ve ilan verenleri tek bir çatı altında buluşturan hepsiemlak, Serkan Arıkuşu’nu CTO olarak bünyesine kattı.

Kariyeri boyunca birçok şirketin büyüme yolunda ilerlemesine katkıda bulunan Serkan Arıkuşu, CTO olarak hepsiemlak ailesine katıldı.

1994 yılında İzmir Fen Lisesi’nden mezun olan Serkan Arıkuşu, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Profesyonel hayata TÜBİTAK’ta araştırma görevlisi olarak atılan Arıkuşu, kariyerine Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak devam etti.  

2008 yılında Turkcell Teknoloji’de kıdemli yazılım mühendisi olarak kurumsal hayata adım atan Arıkuşu, ilerleyen yıllarda farklı kuruluşlarda yazılım geliştirme süreçlerinde görev aldı. 2012 yılında Etiya’ya katılan Arıkuşu, burada yazılım müdürü olarak yapay zekâ alanında Ar-Ge ve ürün geliştirme süreçlerini yönetti. 2018 yılı itibariyle Bilyoner’de yazılım geliştirme direktörü olarak çalışan Serkan Arıkuşu, hepsiemlak ailesine katılmadan önce Martı’nın CTO’su olarak görev yapıyordu.

İlgili Yazılar