Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Galatasaray’ın Fan Token’ı ($GAL) gelişimini sürdürüyor

Galatasaray’ın dijital dünyadaki kripto varlığı Galatasaray Fan Token ($GAL) büyüyerek gelişimini sürdürüyor.

Türkiye’de Socios.com ile kurduğu iş birliğiyle fan tokeni çıkaran ilk takım olan Galatasaray’ın gelirlerine büyük katkı sağlayan $GAL, dünya çapında dev kripto borsalarından biri olan Bybit’te listelenerek yatırımcı ve kullanıcı sayısını global ölçekte artıracak.

Piyasa değeri 29 milyon dolara yaklaşan ve ilk arz edildiği tarih olan 2020 Şubat ayından itibaren değeri neredeyse ikiye katlanan, Galatasaray Spor Kulübü’nün fan tokeni $GAL, dünyanın en büyük kripto para işlem platformlarından biri olan Bybit’te mevduat, alım ve satım işlemleri için listelenmeye başlıyor. Bybit’te GAL Token ile işlem yapan Galatasaray taraftarları hem kendileri için yatırım yaparken hem de takımlarını finansal açıdan destekliyor olacaklar.

Listelemeye ek olarak Bybit, $GAL yatırımcıları için avantajlı fırsatlar da sunuyor. Yarı yarıya $GAL ve $CHZ’den oluşan toplam 100.000 USD değerinde bir ödül havuzu açan Bybit, işlem yapan ilk 2000 kişinin cüzdanına her biri ellişer USD değerinde olmak üzere GAL ve CHZ yatıracak.

Bunun yanı sıra çeşitli sosyal medya kampanyalarını tamamlayan ve üye olma şartlarını gerçekleştiren toplam 5 kişiye Galatasaray-Fenerbahçe bileti, 1 kişiye ise Iphone 13 hediye edilecek.

İlgili Yazılar