Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Citrix 2021’de En iyi 100 Şirket Arasında Gösterildi

Citrix, Seramount’un açıkladığı “2021 Seramount En İyi 100 Şirket” listesinde yer aldı.

2021 Seramount En İyi 100 Şirket listesi titiz bir süreçle belirleniyor. Adayların bu süreçte izin politikaları, işgücü temsili, sosyal yardımlar, çocuk bakımı, yükselme programları, esneklik ve daha pek çok konuyla ilgili 400’den fazla soruya cevap vermesi gerekiyor. Bu liste aynı zamanda hem söz konusu programların sağlanıp sağlanmadığına ve kullanımına hem de programları yöneten birçok müdürün hesap verebilir durumda olup olmadığına ilişkin araştırmaları içeriyor.

Seramount’un Başkanı Subha V. Barry, şunları söyledi: “Çalışan anne babalar ve bakıcılar salgın süresince çok fazla sorumluluk yüklenmek zorunda kaldı ve bizim En İyi 100 Şirketimiz cömert programlar ve sosyal yardımlarla destek sunmaya devam ediyor. Bu şirketler çalışanlarının ihtiyaçlarını bir öncelik haline getirdi ve biz de onların, bu önemli yetenek havuzunun gelişmesine olanak tanıyan kapsayıcı bir çalışma alanı kültürü yaratma konusundaki çabalarını kutluyoruz”.

Citrix listede, cinsiyet ayrımı gözetmeden verilen doğum izni, acil çocuk bakımı desteği gibi kapsayıcı sosyal aile yardımlarına verdiği önem ve COVID-19 salgını süresince çalışanlarına sağladığı destekle yer almayı haketti.

Citrix Başkan Yardımcısı ve İnsan Kaynakları Direktörü Donna Kimmel konuyla ilgili olarak şu yorumda bulundu: “En iyi sosyal yardım programları kişiyi her yönden destekler ve kişinin finansal, fiziksel, entelektüel, sosyal ve çevresel açıdan iyi durumda olmasını sağlar. Bizler Citrix’te sürekli olarak geleneksel tek tip yardım yaklaşımının dışına çıkıyoruz ve çalışanlarımıza bulundukları noktada destek sunan ve onların benzersiz ihtiyaçlarına cevap veren esnek ücret ve sosyal yardım paketleri sunuyoruz. Bu çabalarımızın Seramount tarafından tanınmasından memnuniyet duyuyoruz.”

En iyi siber güvenlik çözümleri arasında gösterildi

Citrix ayrıca güvenlikte de iki ödülle onurlandırıldı. Citrix, Expert Insights tarafından dünyanın en iyi siber güvenlik çözümleri arasında gösterildi. Expert Insights’a göre Citrix Systems, Inc. (NASDAQ: CTXS) IT liderlerinin siber güvenlik için kullanabilecekleri en iyi çözümler arasında yer alıyor. Lider siber güvenlik ve değerlendirme platformu, 2021 En İyi Siber Güvenlik Ödüllerini duyurdu ve Citrix iki kategoride ödül kazandı. Citrix Citrix Gateway™  ve Citrix Endpoint Management™ çözümlerinin aşağıdaki özellikleri dolayısıyla ödüle layık görüldü:

  • Yenilikçi ürün özellikleri
  • Kullanım kolaylığı
  • Güçlü pazar konumu ve yüksek müşteri memnuniyeti puanları
İlgili Yazılar
Devamını oku

Acer, Aspire Vero 16’yı tanıttı

Acer, yeni eklenen ürünlerle Aspire dizüstü bilgisayar serisini tanıttı. Acer ayrıca günlük kullanıcılara yönelik çeşitli işlemci ve ekran…