Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Yılın Teknoloji Girişimcisi Berk Ündeğer Oldu

Lüks & yaşam dergisi Gentleman’ın düzenlediği ödül töreninde, Infinidium Technologies CEO’su Berk Ündeğer “Yılın Teknoloji Girişimcisi Ödülü”nün sahibi oldu.

İtalya’nın ünlü yayın grubu Classi Editori çatısı altında doğan, İspanya ve Belçika’nın ardından dünyada yayınlanmaya başlayan dördüncü ülke edisyonu olan Gentleman Türkiye’nin her yıl geleneksel olarak düzenlenen balosu “Yılın Gentleman”larını bu yıl da bir araya getirdi. 2 Kasım 2021 Salı gecesi Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşen törende 2021 yılının “Gentleman”larına ödülleri takdim edildi.

Pek çok seçkin davetlinin katıldığı muhteşem gecede Gentleman Dergisi’ne kapak olmuş iş adamlarının yanı sıra iş dünyasının önde gelen birçok ismi de yer aldı. 32 farklı dalda ödülün verildiği gecede bir ödül de Infinidium Technologies’e gitti. 2021 yılı ödül töreninde “Yılın Teknoloji Girişimcisi Ödülü”nün sahibi Infinidium Technologies CEO’su Berk Ündeğer oldu.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Vodafone V-İzci’yi pazara sundu

Vodafone, bireylerin dijitalleşmesi hedefiyle 3 yıl önce sunduğu V-Yaşam akıllı ürün ailesinde yeni bir inovasyona imza attı. Vodafone, bireyleri…