Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Şekerbank, Türk Veteriner Hekimleri Birliği ile protokol imzaladı

Şekerbank, veteriner hekimlerin ihtiyaçlarına yönelik destek paketi oluşturdu.

Paket kapsamında Türk Veteriner Hekimleri Birliği ile protokol imzalayan Şekerbank, veteriner hekimlerin 750 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını ilk 6 aya kadar ödemesiz dönem seçeneği ile karşılayacak. İş birliğine yönelik protokol, Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu ile Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı Ali Eroğlu arasında imzalandı.

Bankacılık ürünlerinde yıllık 3 bin 500TL’ye varan avantaj

Şekerbank, imzalanan protokol kapsamında veteriner hekimlere tüm işlemlerde öncelikli hizmet verilmesinin yanı sıra sunduğu paket kapsamında bankacılık ürünlerinde yıllık 3 bin 500 TL’ye varan avantaj sağlayacak. Banka, “Üreten Kart” sahibi Türk Veteriner Hekimleri Birliği üyelerine; 3.000 TL aylık harcamaya 50 TL, 6.000 TL aylık harcamaya 100 TL, 10.000 TL aylık harcamaya 150 TL ekstre indirim fırsatından yararlanma imkanı tanıyacak. Şeker Bonus Kart sahibi birlik üyelerine ise 12 ay boyunca aylık 2.000 TL harcama sözüne 200 TL bonus hediye edilecek. POS’unu Şekerbank’tan alan birlik üyesi veteriner hekimler yıllık kart ücreti ve hesap işletim ücreti de ödemeyecek, internet ve mobil şube üzerinden havale ve EFT işlemlerini bedelsiz yapacak.

Nakit desteğinden yararlanan ya da POS’unu Şekerbank’tan alan birlik üyesi veteriner hekimler ayrıca 10-25-50 yapraklı çek karnesini ücretsiz temin edecekler. Protokol süresince veteriner hekimlere, DBS ile taşıt tanıma sistemi ve Petrol Ofisi istasyonlarından yapacakları alışverişlerde %5 indirim sunacak olan Banka, KASKO sigortasına özel  %12 indirim uygulayacak. 

Tuğbay Kumoğlu: “Veteriner hekimlere sektörde ilk olan ayrıcalıklar sunacağız”

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu; “Müşterilerimizin yanında olmaya aralıksız devam eden bir Banka olarak, Türk Veteriner Hekimleri Birliği ile üyelerine özel ilk kez Şekerbank tarafından sunulan ayrıcalıklar içeren protokolümüzü imzaladık. Destek paketimiz ile veteriner hekimlerin 750 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullarda karşılayacağız. Bu önemli desteği sunmamızda yanımızda yer aldıkları için Türk Veteriner Hekimleri Birliğine teşekkür ediyoruz.

İlgili Yazılar