Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Termos markası Qwetch, Türkiye pazarına girdi

Taşınabilir yeme ve içme kapları üreticisi Qwetch, Hakman güvencesiyle Türkiye pazarına girdi.

İçeceklerini her daim yanında taşımak isteyen,ancak çevresel endişelerle tek kullanımlık kaplardan uzak duranlar için tasarlanan Qwetch, sıcak veya soğuk içecekleri rahat taşıma ve en uygun sıcaklıklarda tutmayı sağlayan çözümler sunuyor.

Günlük yeme, içme ve demleme için sağlıklı ve tekrar kullanılabilir, taşınabilir yeme ve içme kapları tasarlayan Qwetch, yeni girdiği Türkiye pazarında; Babyliss, Baseus, Cuisinart, Melitta, Laurastar, Veltia ve Coway gibi dünyaca ünlü markaların distribütörlüğünü yapan Hakman tarafından temsil edilecek.

Bir seyahati sırasında, insanların her gittikleri yerde kendi demledikleri çayı içtiklerini gözlemleyen ve bundan ilham alan Stéphane Miquel’in 2010 yılında Fransa’da hayata geçirdiği Qwetch markası, tek kullanımlık bardak ve şişe miktarını azaltmaya yardımcı olmak için, şık tasarıma sahip yalıtımlı içecek ve demlik şişeleri, gıda kapları ve beslenme çantaları üretiyor.

Qwetch, tüketicilerin hareket halindeyken atık üretmeden yemesini, içmesini ve demlemesini sağlayan çok çeşitli ürünler sunuyor. Tüm ürünler, kapaklara yerleştirilen silikon contalar sayesinde sızdırmaz özelliğiyle ilgi çekiyor.

Sağlıklı ve sürdürülebilir ürünler

Qwetch’in şık yalıtımlı kapları, Çin’de yüksek kalite standartları doğrultusunda seçilmiş fabrikalarda üretiliyor. Üretimde sağlığa zararlı olabilecek toksinlerden arındırılmış en kaliteli malzemeler kullanılıyor. Qwetch’in misyonu, yiyecek ve içecek için sürdürülebilir ve trendlere uygun ürünler tasarlayarak sağlıklı ve destekleyici bir yaşam tarzını teşvik etmek. Daha yeşil, daha sağlıklı ve daha sürdürülebilir bir dünya için sorumluluk üstlenen Qwetch, tek kullanımlık ürünler yerine yeniden kullanılabilir ürünleri kullanarak ve döngüsel ekonomiyi destekleyerek, atıkların azaltılmasına da katkı sağlıyor.

12 saat sıcak, 24 saat soğuk tutan yalıtımlı şişe

Qwetch yalıtımlı şişe, tekrar tekrar kullanılabilmesi için paslanmaz çelikten üretiliyor. Sadece dayanıklı değil aynı zamanda estetik bir görünüme sahip olan şişenin birçok boyutu arasından kendinize en uygun olanı seçerek her yere yanınızda götürebilirsiniz. İçecekleri 12 saat sıcak, 24 saat soğuk tutma özelliğine sahip şişe, BPA içermiyor.

Çift duvarlı paslanmaz çelik yalıtım

Qwetch paslanmaz çelik çay termosu, çift duvarlı paslanmaz çelik yalıtımı sayesinde 5 saat sıcak, 7 saat soğuk tutma özelliğine sahip. 19 cm yükseklikteki termosun kapasitesi 400 ml. Qwetch’in şişelerini yapmak için kullandığı Inox, BPA içermiyor ve 18/8 paslanmaz çelik. İki filtre ile satışa sunulan çay termosu, kapağında yer alan silikon conta sayesinde sızdırmaz, hafif ve kompakt özellikleri taşıyor.

Her tarza uyan tasarımlar

Qwetch termosları, her renk, tasarım, boyut gibi geniş bir aralığa sahip. Seçkin tasarımcıların da üzerinde çalıştığı Arty, Oean serileri de herkes kendine yakışan tarzı bulabilecek.

İlgili Yazılar