Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Elektronik Para’nın Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Gerçek oldu

Ozan Elektronik Para, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini, ödeme sektörünün deneyimli ismi Özgür Gerçek’e emanet etti.

Bu yılın sonunda ön ödemeli Ozan Card’ı kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanan Ozan Elektronik Para’nın üst yönetim kadrosunda yeni bir atama gerçekleştirildi.

Suner: “Sektörün değerli isimleriyle yolumuza devam ediyoruz”

Her biri alanında uzman, 70 kişilik bir ekip olduklarının altını çizen Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner, “Sunduğumuz finansal teknoloji servisleri ile müşterilerimizin ve kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıran çalışmalara imza atıyoruz. Ödeme almak isteyenler için oldukça kapsamlı bir hizmet sunduğumuz “Ozan Business” ile hem müşterilerimizin iş hayatlarına hem de ödeme sektörüne değer katmayı hedefliyoruz. Söz konusu bu kapsamlı hizmet ancak çok güçlü bir ekiple sağlanabilir. Bu nedenle global standartları baz alarak sunduğumuz her hizmette, uzman bir ekibin değerli tecrübeleri bulunuyor. Ulusal ve uluslararası ölçekte başarılara imza atmış Özgür Gerçek’i aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. Hedeflerimize ulaşmada bize güç katacak olan her bir isim bizim için çok değerlidir” dedi.      

Özgür Gerçek kimdir?

Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamlayan Özgür Gerçek, kariyerine Çizgi Teknoloji Araştırma Geliştirme ve Eğitim Merkezi’nin ürün geliştirme departmanında başladı. Kariyeri boyunca; İş Bankası, Index Grup, Logicom, Panda Security, Here Teknoloji gibi ulusal ve uluslararası firmalarda üst düzey yöneticilik yapan Gerçek, son olarak iPara’da Satış Direktörü olarak görev aldı. 22 yıllık sektör deneyimini Ozan Elektronik Para’nın güçlü vizyonu ile birleştirme kararı alan Özgür Gerçek, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine resmen başladı.         

İlgili Yazılar