Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Sadık Kabaoğlu Eçözüm’e Transfer oldu

Sadık Kabaoğlu Eçözüm’ün Ürün Yönetimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Online Tahsilat ve Açık Bankacılık Platformu Eçözüm, kadrosuna Türkiye’nin alanında en yetkin isimlerini de ekleyerek “altın ekibi”ni büyütmeye devam ediyor.

Bankacılık sektöründe internet şubesi, mobil bankacılık ve web siteleri gibi dijital bankacılık kanalları ve bunlarla bağlantılı süreçlerin yönetimlerinde 20 yılı aşkındır görev yapan Sadık Kabaoğlu Eçözüm’ün Ürün Yönetimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Sektörün tecrübeli ismi Eçözüm Ürün Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Sadık Kabaoğlu, “Fintech sektörünün en önde gelen firmalarından olan Eçözüm’de ekosistemin en yenilikçi ve en iyi müşteri deneyimi sunan ürünleri mevcut, biz de ürünlerimizi yeni nesil teknolojilerle entegre ederek geliştirmek üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ekibimiz çok dinamik, vizyoner ve yenilikçi. Bu muhteşem ekip ile sektöre ilkleri kazandırmaya devam edeceğim içinmutluyum. Eçözüm olarak yeni ürünlerimiz ile “Ezber Bozan Kurumsal ve Dijital Açık Bankacılık Platformu”olarak ilerliyoruz. Bireysel Mobil Bankacılık, Bireysel İnternet Şubesi kanalları ve bunlara bağlı diğer platformların yöneticiliği konusundaki tüm uzmanlığımızı “Online Tahsilat ve Açık Bankacılık” ürünlerine dönüştürüyoruz. Eçözüm’ün Netahsilat, Netekstre, PosRapor gibi binlerce kullanıcısı olan ürünlerinin altyapı güncellemeleri ve dijital ürün çeşitliliğinin artırılması, açık bankacılık, dijitaltahsilat ve ödeme ekosistemindeki tüm ürün geliştirme süreçlerini koordine edeceğiz. Amacımız “Ezber Bozan Kurumsal ve Dijital Açık Bankacılık Platformu” ürünlerimizi daha fazla kullanıcıya ve globale açmak” dedi.

İlgili Yazılar