Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Kadın girişimcilere e-ticaret alanında “ücretsiz” gelişim fırsatı

İşlerini e-ticarete taşımak ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen kadın girişimcilerin, ihtiyaç duydukları tüm konularda gelişimlerini ücretsiz olarak sağlayacak online platform “E-Ticaret Kadınlar Kulübü”, Ekim ayında açılıyor.

Dijital dönüşüme ayak uyduran, rekabetçi ve e-ticaret alanında daha güçlü kadınların buluşma noktası sloganıyla yola çıkan “E-Ticaret Kadınlar Kulübü”nde; eğitimler, online buluşmalar, networking imkanları, sektördeki önemli e-ticaret danışmanlarıyla sohbetler, başarı hikayeleri ve Slack kanalıyla iletişim gibi birçok fırsat üye olan tüm kadın girişimcilerle buluşacak.

Platforma üye olmak için kayıtlar açıldı

E-ticaret ile ilgili ihtiyaç duyulan tüm alanlarda gelişimi hedefleyen platforma üye olacak her kadın girişimci, 2 aylık periyodlar halinde düzenlenecek online kurslara katılabilecek. Online platformun Ekim-Kasım aylarını kapsayan ilk dönemi, 7 Ekim 2021 Perşembe günü başlayacak. Platforma hemen üye olmak isteyen tüm kadın girişimcilerin www.eticaretkadinlarkulubu.com web adresinden kayıt yapma ve üye olma imkanı bulunuyor.

Kadın girişimcilerin birçok konuda gelişimini sağlayacak

Girişimcilik, e-ticarette markalaşma, e-ticaret ekonomisi, e-ticaret altyapılarında dikkat edilmesi gerekenler, e-ticaret yazılımı kurulum ve yönetim süreçleri, e-ticarete ilişkin hukuki düzenlemeler, e-ticarette insan kaynakları süreçleri, pazaryerinde satış yapmak, şirket kuruluş ve vergi uygulamaları, ödeme çözümleri, e-ticarette dijital pazarlama, sadık müşteri yaratma konuları başta olmak üzere, kadın girişimcileri e-ticaret alanında geliştirecek daha birçok konu platformun öncelikleri arasında yer alıyor.

Sertifika ve e-ticaret sitesi oluşturma imkanı sunulacak

Pandeminin getireceği koşullar gözü önünde bulundurularak fiziksel olarak ya da online gerçekleşecek mezuniyet töreniyle, E-Ticaret Kadınlar Kulübü’nde başarı ile mezun olan tüm kadın girişimcilere sertifikaları da sunulacak. Platform, üye olan ve kurslara katılan her kadın girişimciye kendi e-ticaret sitesini yapma olanağı da sunacak. Her eğitim döneminde en iyi web sayfasını yapan kadın girişimciye oluşturulan site hediye edilecek. Mezun olan ve e-ticarete başlamak isteyen diğer kadın girişimcilere ise platforma destek veren şirketler çok uygun şartlarda hizmetlerini sunacak.

Murat Erdör: “Tüm kadın girişimcileri platformumuza kayıt olmaya davet ediyoruz”

Online platformla ilgili bilgi veren E-Ticaret Kadınlar Kulübü’nün Kurucusu Murat Erdör: “Uzun yılların verdiği tecrübe ekseninde görüyoruz ki, tüm dünyada ve ülkemizde evlerinde ya da atölyelerinde ürettikleri ürünleri online olarak satışa sunan veya toptan aldıkları ürünler ile e-ticarete atılan kadınların sayısı her geçen yıl artıyor. E-ticarete atılmak isteyen kadınların sayısının sürekli artması bu platformu kurmamızdaki en önemli nedenlerden biri oldu. E-Ticaret Kadınlar Kulübü yalnızca eğitim sunan bir platform değil. Eğitimlerin dışında sunduğumuz birçok benzersiz fırsat ile girişimci kadınlarımızın işlerini e-ticarete taşımalarını ve e-ticarette güç kazanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. İşlerini e-ticarete taşımak ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen tüm kadın girişimcileri platformumuza kayıt olmaya davet ediyoruz” dedi.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Koç Topluluğu WAT Mobilite’yi Kurdu

Koç Topluluğu şirketlerinden WAT Mobilite elektrikli araç şarj ağı işletmeciliği alanında faaliyet gösterecek. WAT, Opet, Otokoç Otomotiv ve…
Devamını oku

Gamescom 2021 başladı

Dünyanın en sevilen ve en çok takip edilen oyun fuarı gamescom 2021, 25 Ağustos Çarşamba günü başladı. Pandemi…