Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Zoom Neat’e 30 milyon dolar daha yatırım yaptı

Zoom’un video konferans cihazları üreticisi Neat’e yaptığı ek yatırım, hibrit çalışma dünyasındaki inovasyonu destekleyecek.

Sesli ve görsel iletişimde sektöre sunduğu yenilikçi çözümlerle öne çıkan video konferans cihazları üreticisi Neat, bugün yaptığı açıklama ile Zoom Video Communications, Inc.’ten 30 milyon dolarlık ek bir yatırım aldığını duyurdu. Bu yeni yatırım ile Neat’in toplam değeri 640 milyon dolara ulaştı.

Bu yatırım, Zoom’un Neat’e bugüne kadar yaptığı üçüncü yatırım oldu ve yapılan toplam yatırım miktarı 41 milyon dolar oldu. Zoom bu adımı ile aynı zamanda, yeniliği teşvik etme vizyonu kapsamında kullanıcılarına toplantı ve iş birliği alanlarında sunduğu bütünleşik iletişim deneyimini daha da geliştirmeyi amaçlıyor. Neat ve Zoom, çalışma ortamında esenliği, sosyal etkileşimi ve ekip yaratıcılığını geliştirmeye odaklanan, hibrit çalışmaya geçişi destekleyen yeni özellikler ve deneyimler üzerinde birlikte çalışmaya devam ediyor.

Zoom Ürün Müdürü Oded Gal, “Zoom ve Neat, kullanıcılara çok daha iyi bir Zoom toplantı deneyimi sunmak için yakın bir şekilde çalışıyor. Bu ek yatırım, Neat cihazlarının Zoom’un iletişim platformu deneyimini başarılı bir şekilde tamamladığına olan inancımızı yansıtıyor.

Neat ile bugüne kadar çok güzel başarılar elde ettik. Bundan sonraki süreçte de birlikte, yeniliği teşvik etmeye ve müşterilerimiz için olağanüstü deneyimler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Neat CEO’su Simen Teigre, “Neat, 2019’daki lansmanından bu yana, kullanıcıların toplantı alanlarına keyif katan, hatta bu sayede toplantı alanı tanımını dahi değiştirdiği bir yolcuğa liderlik ediyor. Müşterilerimize hibrit çalışma ortamlarında da zengin ve anlamlı iş birliği deneyimleri sağlayan benzersiz teknolojiler ile gelişmiş beceriler katmaya ve yenilikler sunmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

Ekim 2019’da Zoom’un Zoomtopia etkinliğinde lansmanı yapılan Neat, kullanıcıların kendilerini en iyi şekilde hissetmelerini sağlayan benzersiz, zengin ve adil toplantı ve eğitim deneyimleri sağlamak için sürekli olarak sınırlarını zorlayan bir şirket olarak dikkat çekiyor.

Her çeşit toplantı için cihaz seçenekleri sunan Neat, daha güvenli, gelişmiş ve ilgi çekici bir hibrit çalışma ve öğrenme ortamını desteklemek için benzersiz özellikler sunuyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

E-ticarette istihdam açığı büyüyor

Bilişim Sanayiciler Derneği’nin (TÜBİSAD) son raporlarına göre, pandeminin etkisiyle 2020’de internetten satış yapan işletme sayısının bir önceki yıla…