Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Bitci, MXGP’nin taraftar token sponsoru oldu

Blokzincir teknoloji şirketi Bitcicom dünyanın en büyük motokros şampiyonası MXGP’nin taraftar token sponsoru oldu.

Dünyada 50’nin üzerinde yayıncı tarafından 180’in üzerinde ülkede yayınlanacak MXGP’nin Türkiye’de düzenlenecek MXGP of Turkey ve MXGP of Afyon yarışlarının isim sponsoru olan Bitci.com, motor sporları tutkunlarının yanı sıra, kripto para piyasası yatırımcılarını da heyecanlandırarak, MXGP’nin resmi taraftar token sponsoru olduğunu açıkladı. Spordaki rekabet ruhunun ortaya çıkardığı kazanma arzusunun büyük renk katacağı Bitci.com ve MXGP iş birliği kapsamında yatırımcılar, her zamankinden daha büyük bir heyecanla yarışları takip edecek.
 
Geçtiğimiz dönemde MotoGP ve McLaren gibi motor sporları dünyasının iki büyük değeriyle yapılan sponsorlukları açıklayan Bitci.com, 7 Eylül’de MXGP Taraftar Token’larının piyasaya arz edileceğini duyurdu. Blokzincir teknolojisini MXGP’nin derin NFT havuzu ile güçlendirecek Bitci.com, blokzincir endüstrisindeki güvenli hizmetleriyle sporseverlere güçlü ve sürdürülebilir bir değer sunmayı hedefliyor.
 
Bitci.com CEO’su Onur Altan Tan, “Blokzincir endüstrisi, yeni dünya düzenini ve alışkanlıklarını anlatan sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm gibi kavramlarla aynı paralelde yaygınlaşmaya devam ediyor. Bitci.com olarak, tarihin her döneminde değişim ve dönüşüme ışık tutan sporun gücünü yaptığımız çok kıymetli iş birlikleriyle kullanarak, dünyanın dönüşümüne katkı sunmak için çalışıyoruz. Bugün dijital geleceğe doğru bir adım daha atıp, dünyanın en büyük motokros şampiyonası olan MXGP organizasyonu ile değerli bir iş birliğine imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk kripto para platformu Bitci.com olarak, üst düzey organizasyonlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye ve fark yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

İlgili Yazılar