Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Yeni Nesil Yatırım Platformu Finfree, PİAR İletişim ile Anlaştı

Yeni neslin kolay ve özgürce yatırım yapmasını sağlayan Finfree, kurumsal iletişim çalışmalarını PİAR iletişim ile yürütecek.

Yatırım ürünlerine herkesin erişebilmesini ve yatırım kararının kendi başına rahat bir şekilde verilebilmesini sağlamak amacıyla kurulan Finfree, tüm iletişim çalışmaları için PİAR İletişim ile anlaştı. Yeni neslin yatırım araçlarına ulaşmasında ve bu araçların anlaşılır olmasında kolaylık sağlayan Finfree, PİAR İletişim ile yaptığı bu iş birliği kapsamında, stratejik iletişim, medya ilişkileri, lider iletişimi, pazarlama iletişimi, içerik yönetimi ve dijital PR konularında danışmanlık alacak.

Finfree Hakkında

Finfree, yeni neslin kolay ve özgür şekilde kimseye danışmaya ihtiyaç duymadan yatırım yapabilmesini sağlayan yeni nesil bir yatırım platformudur.

Finfree başlıca milenyum kuşağının geleneksel sermaye araçlarıyla tanışması ve yatırımlarını kolay, özgürce, kimseye danışmaya ihtiyaç duymadan yönetebilmesini amaçlıyor. Halka açık güçlü şirketleri keşfetmek, finansal oranlarını incelemek Finfree ile tamamen ücretsiz. Finfree ile kullanıcılar borsa ile kolayca tanışıyor, ücretsiz şekilde yatırım eğitimini alıp, para ödüllü sanal borsa yarışmalarına katılabiliyor. Kendini finansal bilgi açısından yeterli hissettiğinde ise uygulama üzerinden yatırım yapabiliyor ve portföyünü takip edebiliyor.

Sunduğu özellikler ile hisse keşfetme ve yatırımı değerlendirmeyi herkesin erişebildiği ve kullanabildiği bir hale getiriyor. Bu sayede profesyoneller ile bireysel yatırımcılar arasındaki bilgi ve araç asimetrisini minimuma indiriyor ve yatırımı demokratikleştiriyor.

İlgili Yazılar