Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

garaj11, ikinci el araçlarda öne çıkan trendleri açıkladı

Doğuş Holding’in otomotiv alanındaki bilgi birikiminin birleştirildiği garaj11, Ocak-Haziran 2021 dönemi ikinci el araç trendlerini açıkladı.

online ikinci el araç alım ve satım platformu olan garaj11, ikinci el araçlarda en çok tercih edilenleri Ocak – Haziran 2021 trend verileriyle açıkladı. garaj11’den yapılan açıklamaya göre, garaj11’de listelenen araçlar arasında en çok satın alınan marka Volkswagen oldu. Volkswagen’i Renault ve Skoda takip etti.

Ocak – Haziran 2021 tarihleri arasında garaj11’de en çok satılan araç modelleri sırasıyla Renault Clio, Volkswagen Passat, Volkswagen Polo, Renault Megane ve Skoda Octavia oldu.

Seçenekler arasından kişiye özel araç bulmaya yardımcı olan ve kullanıcılara aradıkları araç platforma yüklendiğinde bilgi veren Araç Bulma Asistanına 2 ay gibi kısa bir sürede 10 binin üzerinde kişi kaydoldu. Araç Bulma Asistanıyla garaj11 müşterileri, almak istedikleri aracın marka, model ve yıl bilgisini girerek zamandan kazanıyor ve anlık olarak bilgi alma imkanı yakalıyor. Araç Bulma Asistanına kayıtlı kullanıcıların en çok aradığı ilk 5 araç ise Ford Focus, Renault Clio, Honda Civic, Toyota Corolla ve Renault Megane oldu.

garaj11 müşterileri ikinci el araç tercihlerini %69 oranında otomatik vitesli araçlardan yana kullandı. Satılan araçların  %79’unun ise  dizel araçlar olduğu görüldü. Araçların kasa tipi tercihi %47 ile Hatchback, %44 ile Sedan olarak birbirine yakın seyretti. Segment olarak ise 150 bin TL’nin altındaki araçlar ve C ile B sınıfı araçlar daha çok tercih edildi.

n11.com İkinci El Araç Satış Direktörü Kenan Bilirgen, ‘Çok kısa sürede garaj11 ile aylık 3 milyonun üzerindeki tekil ziyaretçi sayısına ulaştık. Kusursuz müşteri deneyimi sonucu oluşan yüksek müşteri memnuniyetiyle her geçen gün daha fazla tüketiciye hizmet veriyoruz. garaj11, müşterilerine araçlarını anında değerleyip, ücretsiz ekspertiz hizmetiyle güvenle satabilecekleri bir platform sunarken, diledikleri aracı ek masraf veya komisyon ödemeden online olarak satın alma avantajı da sunmaktadır. Güvenli ödeme alt yapısı ve online kredi seçenekleriyle birlikte, garaj11 ikinci el araç alım-satımında uçtan uca online hizmet veren ilk ve tek platform olma özelliği taşımaktadır. Müşterilerimize güven ve kolaylık vaadiyle her geçen gün gelişen hizmetler sunmaya devam edeceğiz.’ dedi.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Oyun tutkunlarına mobilde 3 yeni macera

Girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech oyun sektörüne adım attı. Girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech faaliyet alanları arasına oyun sektörünü de ekledi.…