Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Sigorta Cini ve MetLife’tan yeni iş birliği

Sigorta Cini, bireysel emeklilik, hayat ve ferdi kaza sigortası branşlarındaki uzmanlığıyla tanınan MetLife Emeklilik ve Hayat ile anlaşma imzaladı.

Anlaşma kapsamında çok yakın bir dönemde MetLife Emeklilik ve Hayat ürünleri Sigorta Cini’nin Türkiye genelindeki 36 mağazasından müşterilere sunulmaya başlayacak.

MetLife Emeklilik ve Hayat ile gerçekleştirilen anlaşmadan dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getiren Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı; “Biz müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için dünyada ve Türkiye’de en iyi sigorta şirketleriyle iş birliği yapıyoruz. Bu doğrultuda MetLife Emeklilik ve Hayat ile de bir iş birliği gerçekleştirdik. Böylece müşterilerimize sunduğumuz yelpazeyi daha da genişletmiş olduk” dedi. 

MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven ise Sigorta Cini’nin dijital gücünün kendilerine önemli bir katkıda bulunacağına ve her iki şirketin birlikte verimli bir sinerji yakalayacağına inandığını söyledi. Yurtseven sözlerini şöyle sürdürdü; “MetLife olarak, müşterilerimizin gerçek ihtiyaçlarına odaklanarak ürettiğimiz yenilikçi çözümlerimizi yine en yenilikçi kanallar üzerinden onlara ulaştırabilmeye önem veriyoruz. Bu yaklaşımla işbirliğine imza attığımız Sigorta Cini platformu sayesinde ürünlerimizin hedef kitlemize çok daha pratik ve hızlı bir şekilde ulaşacağını düşünüyoruz.”

Türkiye’de 18 şehirde, 36 mağazada, 200’e yakın çalışanı olan Sigorta Cini; kasko, trafik, konut, zorunlu deprem, sağlık, tamamlayıcı sağlık ve kritik hastalıklar sigortasının yanı sıra işyeri, nakliyat ve siber sigorta gibi tüm birey ve kurumların ihtiyaç duyabileceği birçok branşta sigorta hizmeti veriyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Eticaret ciroları 3 kat arttı

Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucusu Cenk Çiğdemli, e-ticaret yapan binlerce firmanın toplam cirosunun geçen yıla kıyasla 3 kat arttığını…