Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Gaming in Turkey’in Pazarlama Direktörü Bilge Karageyik oldu

Oyun ve espor ajansı Gaming in Turkey’de üst düzey bir atama gerçekleşti. Gaming in Turkey’in Pazarlama Direktörü olarak görev alacak isim Bilge Karageyik oldu.

Uzun yıllara dayanan pazarlama deneyimi e-spor sektörüne taşıyan Karageyik, Gaming in Turkey’in tüm pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Bilge Karageyik, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi Finansal Teknolojiler Bölümü’nde tamamladı. Kariyer hayatına 2003 yılında bankacılık, finans sektöründe başlayan Karageyik, Türkiye’nin önde gelen bankalarında; kurumsal, ticari, perakende bankacılık alanlarında çeşitli pozisyonlarda görevler üstlendi. Denizbank’ta şube müdürlüğü görevinin ardından Denizbank Dijital Kuşak Bankacılığı ve İnovasyon Komitesi’nde aktif görevler aldı. Karageyik son olarak, Denizbank bünyesinde Türkiye’nin ilk ulusal dijital cüzdanı fastPay’de CMO (Chief Marketing Officer)  olarak görev yaptı.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Tetra Pak’tan global araştırma

Tetra Pak, gıda alanındaki son yenilikler hakkında yeni bir araştırma yayımladı. Dünya çapında 5 bin kişinin katıldığı Tetra…