Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

E-ticaret sitesi açacaklar bu belgeleri talep etmeli

Ticimax E-ticaret Sistemleri, Türkiye’de hem ISO belgelerine hem de PCI DSS sertifikasına sahip olan ilk ve tek e-ticaret altyapı firması oldu.

Ticimax E-ticaret Sistemleri IT Müdürü Mehmet Çömez, “E-Ticaret sitesi açacak işletmelerin altyapılarını kurarken, sağlayıcılarından bu belgeleri istemeleri güvenlik açısından çok önemli” dedi.

“E-ticaret sitesi açarken bu belgeler talep edilmeli”

Türkiye’de hem ISO belgelerine hem de PCI DSS sertifikasına sahip olan ilk ve tek e-ticaret altyapı firması olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Ticimax E-ticaret Sistemleri IT Müdürü Mehmet Çömez şunları aktardı: “Böylece hem kalite hem de veri güvenliği bakımından uluslar arası standartlar çerçevesinde onaylanmış olduk. Aslında her firmanın günümüzde PCI DSS sertifikası alması şart. Veri güvenliğinin şirketler için öncelikli bir konu haline gelmiş olması, bu sertifikaya sahip firmaları bir adım yukarı taşıyacaktır. E-Ticaret sektöründe vermiş olduğumuz hizmet ve pazardaki büyüklüğümüz, sunmuş olduğumuz katma değerli hizmetlerin kalitesini en yüksek standartlarda ve en iyi müşteri deneyimini sağlama zorunluluğunu beraberinde getiriyor. Operasyonumuzun normal seyrinde uyguladığımız standartları belgelemiş olmak, hizmetlerimizi dünya standartlarına getirmemizin en önemli mihenk taşını oluşturuyor. E-Ticaret sitesi açacak işletmelerin altyapılarını kurarken, sağlayıcılarından bu belgeleri istemeleri, hem işletmeleri hem de müşterilerinin güvenliği açısından çok önemli.

İlgili Yazılar