Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Boyner İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Seda Kayrak Kızıltan oldu

Seda Kayrak Kızıltan, Ağustos ayı itibarıyla Boyner’in İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

All-line stratejisiyle fiziksel ve online kanalda büyümesini sürdüren Boyner, şirketin büyüme hedeflerini destekleyecek organizasyonları kurmak, tercih edilen şirketler arasında yer almak ve çalışan bağlılığını sağlayacak yenilikçi insan kaynakları uygulamalarını hayata geçirmek amacıyla üst düzey bir atama gerçekleştirdi. Boyner Büyük Mağazacılık, Morhipo ve Boyner Holding’in insan kaynakları süreçlerine liderlik etmek üzere Türkiye’nin en önemli şirketlerinde 23 yıl boyunca üst düzey pozisyonlarda görev alan Seda Kayrak Kızıltan, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 

Ağustos ayı itibarıyla göreve başlayan Kızıltan, e-ticaret ve perakende alanındaki deneyimleri doğrultusunda şirketin stratejik önceliklerini gerçekleştirmesine katkı sağlayacak. 

Seda Kayrak Kızıltan kimdir?

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Seda Kayrak Kızıltan, State University of Newyork, Buffalo’da İnsan Kaynakları alanında yüksek lisans (MBA) eğitimini tamamladı. İş hayatına 1998 yılında Eczacıbaşı Topluluğu şirketlerinden Eczacıbaşı-Baxter’de başladı ve burada yaklaşık 13 yıl İnsan Kaynakları’nın yanı sıra Kurumsal İletişim, Stratejik Planlama ve İdari İşler birimlerine liderlik etti. 2012 yılında e-ticaret sektörüne adım atan Kızıltan, e-ticaret, özel alışveriş ve dijital reklam, pazarlama alanlarında sekiz şirketi ile faaliyet gösteren Doğan Online Şirketler Grubu’nun İnsan Kaynakları Grup Başkanı olarak 2 yıl görev yaptı. Ardından Naspers Grup şirketlerinden Markafoni’de 2,5 yıl İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2016 yılından bu yana Global İnsan Kaynakları Direktörü olarak Flormar’da görev alan Kızıltan, Türkiye dahil farklı ülkelerde perakende, e-ticaret ve ihracat gibi çoklu satış kanalları organizasyonlarını yönetti. 

2014-2020 yılları arasında sahibi olduğu Yönetim Danışmanlığı şirketi bünyesinde Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi ve İşveren Markası Yönetimi konularında danışmanlık da yapan Seda Kayrak Kızıltan, aynı zamanda Işık Üniversitesi, Ekonomi ve İdari Bilimler Fakültesi “Danışma Kurulu” üyesidir. 

İlgili Yazılar