Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Adjust, Salesforce Marketing Cloud ile Yaptığı İş Birliğini Duyurdu

Küresel mobil pazarlama analitiği platformu Adjust, Salesforce AppExchange üzerinde bir uygulama pazarlama işbirliği başlattığını duyurdu.

Bu işbirliği ile müşteriler, kullanıcı yolculuğunun haritasını daha iyi çizebilecekler ve pazarlama kararlarını daha çok bilgiye sahip olarak alabilecekler. Başlatılacak ilk entegrasyon Salesforce Marketing Cloud (Pazarlama Bulutu) ile olacak.

Marketing Cloud entegrasyonu, müşterilerin Adjust’ın deeplink teknolojisi ile bir e-postadan doğrudan uygulama içine bir kullanıcı yolculuğu rotası çizmelerini sağlayacak. Bu bağlantı ile müşteriler pazarlama ölçümlemesi içgörülerine sahip olarak kurulumları, ciroyu ve hayat boyu değeri (LTV) artırabilecekler.

“Marketing Cloud ile olan işbirliğimiz, dünya çapındaki şirketlerin büyümelerine güç katabilecek çözümler geliştirebileceğimiz anlamına geliyor,” diyor “Ana odağımız, kullanıcı yolculuğunun tamamı hakkında eyleme geçirilebilir içgörüler sağlamak ve yeni işbirliğimiz ile bunu dünyanın dört bir yanındaki daha çok şirket ile gerçekleştirebileceğiz.”Adjust’ın partnerlikler kıdemli direktörü Lokesh Bidhan.

E-posta kampanyaları ve attribution yönetimi için ilk entegrasyonumuz, markalara kampanyalarını optimize etmelerinde ve uygulama içi etkileşimi artırmalarında yardımcı olacak. Ayrıca, Adjust ve Marketing Cloud arasında daha fazla entegrasyonun yolunu açarak her platformun stratejik önemini artıracak.

Salesforce AppExchange Genel Müdürü Woodson Martin, “Adjust, ayrıntılı ölçümleme ve analitik yetenekleri ile müşteriler için dijital dönüşümü hızlandırdığından AppExchange’de aramıza katılması bizim için büyük bir kazanç” diyor. “AppExchange, partnerlerimizin müşteri başarısını artırmaları adına en yeni çözümleri geliştirmelerini sağlamak için sürekli olarak gelişiyor.”

İlgili Yazılar