Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

istegelsin’in yeni reklam filmi yayınlandı

7 bin çeşit geniş ürün yelpazesi ile süpermarket deneyimini geleneksel market fiyatına online sunan istegelsin’in yaz reklam filmi yayınlandı.

Kreatif çalışmalarını M.A.R.K.A.’nın yürüttüğü yeni reklam filminde Güven Kıraç, istegelsin’den verdiği tüm siparişlerinde tüm ürünlerin soğuk depolardan alınıp, soğuk zincir kırılmadan özel arabalarla getirildiğini öğreniyor ve istegelsin’in arabasını inceliyor.

“E tabi, dışarısı 40 derece, araba 4 derece. Fark o derece” diyerek şaşkınlığını dile getiren Kıraç bu hizmet kalitesinden oldukça etkileniyor ve herkesi bu kalite ile tanışmaya davet ediyor. Kıraç, ayrıca ilk alışverişte 30 TL indirim olduğunun da müjdesini veriyor.

Gıdadan teknolojiye binlerce çeşit ürün

Yeni nesil alışveriş deneyimi sunan online süpermarket istegelsin’in 240’tan fazla tedarikçisi bulunuyor. istegelsin’de meyve sebzeden temel gıdalara, teknolojiden tekstile, kırtasiye ve oyuncaktan anne bebek malzemelerine kadar 7 bin çeşit ürün yer alıyor. Ürünler kullanıcılara soğuk zincir bozulmadan, özel araçlarla ulaştırılıyor. istegelsin İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa’nın bazı bölgelerinde hizmet veriyor. Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, taze ve soğuk zincir ürünleri hariç, kargoyla taşınabilen binlerce ürünü ise market fiyatına kullanıcılarına kargo ile ulaştırıyor. Türkiye’nin 81 ilindeki kullanıcılar verdikleri siparişi kargo aracılığıyla teslim alabiliyor. istegelsin uygulaması App Store, Huawei Store ve Google Play’den indirilebiliyor. 

İlgili Yazılar