Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Gençlik Tarım Zirvesi’ne Başvuru Yapmak İçin Son 5 Gün

Dünyanın farklı ülkelerinden seçilen gençlerle, 16-17 Kasım tarihlerinde dijital platformda gerçekleşecek olan Youth Ag Summit’e (Gençlik Tarım Zirvesi) başvurular 30 Haziran Çarşamba günü sona eriyor.

Tarım alanında daha sürdürülebilir bir gelecek için değişim yaratabilecek ve çözümler üretecek gelecek nesillere bir platform sunmayı aynı zamanda onlara ihtiyaç duydukları bilgi ve beceriyi kazandırmayı hedefleyen Bayer Youth Ag Summit’e başvuru yapmak için son başvuru günü 30 Haziran. Youth Ag Summit, Kasım ayında ilk kez dijital platformda gerçekleşecek.

Birleşmiş Milletler dünya nüfusunun 2050 yılına kadar 9,7 milyara ulaşacağını ve bu nüfusun gıda güvenliği sorunlarıyla karşı karşıya kalacağını tahmin ediyor. “Aç Bir Gezegeni Beslemek” temasıyla düzenlenecek olan Youth Ag Summit’e seçilecek 100 genç, Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nden (SKH’ler) yola çıkarak gıda güvenliği ve küresel tarım için sürdürülebilir çözümler geliştirmek amacıyla birlikte çalışacak.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yılki genç liderler, farklı bir deneyim daha yaşayacak. Gençlerin girişimcilik ve liderlik becerilerini geliştirmeye devam edeceği YAS University adlı sanal bir fikir kuluçka merkezi Kasım ayındaki zirvenin devamında hayata geçirilecek. 10 haftalık süreç boyunca gençler; mentorlardan destek alarak “Değişim İçin Gelişim” proje konseptleri geliştirecek.

Kişisel, profesyonel ve akademik olarak tarım, uluslararası kalkınma, gıda güvenliği, biyoteknoloji ve/veya çiftçilikle ilgilenen 18-25 yaş arasında İngilizce bilen tüm gençler,  

Youth Ag Summit’e www.youthagsummit.com adresi üzerinden başvuru formunu doldurarak ve 3 dakikalık video sunumlarını göndererek başvurabilir.

İlgili Yazılar
Devamını oku

VavaCars’ta üst düzey atama

VavaCars’ın yeni Finans Grubu Başkanı Cem Yıldız oldu. VavaCars’ın yeni Finans Grubu Başkanı Cem Yıldız oldu. İkinci el…