Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Trendyol Influencer Akademi kuruldu

Trendyol, influencerlara özel Trendyol Influencer Akademi’yi hayata geçirdi.

Influencerlar, Trendyol Influencer Akademi ile mobilleşmenin önemi ve etkileri, güçlü içerik üretimi ve etkili Instagram kullanımı gibi çeşitli eğitimlere ulaşabilecek. Güçlü bir influencer ağına sahip olan Trendyol, bu sayede internet içeriklerinin zenginleştirilmesine ve yeni kuşakların içerik üreterek gelir elde etmesine destek olacak. 

Trendyol, influencerların sosyal medyayı daha etkin kullanabilmeleri için Trendyol Influencer Akademi’yi kurdu. Akademi sayesinde influencerlar, kendilerini geliştirebilecekleri eğitimlere ulaşabilirken, Trendyol sistemini de daha iyi öğrenebilecek. 

Trendyol’un Affiliate programına kayıtlı 15 bin influencer eğitimlere ücretsiz olarak ulaşabilirken, Affiliate programına yeni katılacak influencerların tüm başlangıç eğitimlerini tamamlamaları hedefleniyor. Trendyol Influencer Akademi portalında video formatında yer alan eğitimlere katılmak isteyen influencerlar diledikleri yer ve zamanda portala giriş yaparak istedikleri eğitimi izleyebilecek. 

Trendyol Influencer Akademi’de influencerların bireysel gelişimlerini ön plana çıkaracak eğitimlerin yanı sıra etkili içerik üretimi, içeriklerde dikkat edilmesi gereken hususlar, yeni regülasyonlar ve Trendyol Affiliate Program süreçleri paylaşılıyor. 

 Trendyol ve Facebook, influencerlar için güçlerini birleştiriyor

Trendyol Influencer Akademi kapsamında Facebook işbirliğinde gerçekleşen ve Facebook Küresel Pazarlama Çözümleri Başkan Yardımcısı Caroyln Everson önderliğinde lanse edilen “Creator Marketing Accelerator” programı da canlı eğitimlerle yaratıcı içerik üreticilerine destek olacak.

Trendyol ve Facebook mobilleşmenin önemi ve etkileri, Instagram’ı etkili kullanma, güçlü içerik üretimi, içerik üreticilerinin kitlelerini büyütmelerinin yolları, Reels ve Canlı yayın gibi konularda canlı eğitimler gerçekleştirecek. Eğitimlerin kayıtları yine Trendyol Influencer Akademi portalına eklenecek. Böylece influencerlar kaçırdıkları eğitimlere portal üzerinden ulaşabilecek.      

 Trendyol ve Facebook’tan Reels Awards Yarışması

Trendyol’un Facebook ile işbirliği kapsamında Reels Awards Yarışması düzenlenecek. Yarışma sonrasında yaratıcı içerik üreticileri ödüllerin yanı sıra Instagram’da hesabının tanıtım şansını da yakalayacak. Trendyol ve Facebook işbirlikleri ile internet içeriklerinin zenginleştirilmesine, yeni kuşakların ise içerik üreterek gelir sağlamasına destek olmayı hedefliyor. 

İlgili Yazılar
Devamını oku

Halk GYO 10. yaşını kutluyor

Gayrimenkul yatırım ortaklığı sektörünün yenilikçi yüzü olarak 2010 yılında Halkbank tarafından 477 milyon TL özkaynak ile kurulan Halk…