Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Sensormatic Üst Yönetiminde Atama

Türkiye’nin önde gelen elektronik güvenlik entegratörü Sensormatic’in satış bölümünün başına, 20 yıl boyunca birçok şirkette önemli görevler üstlenen Gökhan İndap atandı.

Mayıs 2021’de gerçekleşen atama ile İndap, Sensormatic’in CSO’su olarak görev yapıyor.

Sensormatic’in satış organizasyonu sektörün en deneyimli isimlerinden Gökhan İndap’a emanet. 20 yılı aşkın süre boyunca KoçSistem, Nortel Netaş, Cisco, Dell, SAP ve Veritas gibi şirketlerde önemli görevler üstlenen İndap, başarılı takım çalışmaları ile tanınıyor. Sensormatic’e CSO (Chief Sales Officer) olarak atanan İndap, satış organizasyonundaki süreçlerin geliştirilmesi görevlerini yerine getirecek. Gökhan İndap’ın liderliğinde Sensormatic’in uzman ekipleri, kendi alanlarındaki başarılarını artırarak sürdürecek.

Müşteri deneyimini ileri seviyeye taşıyacağız

Amaçlarının dijital dönüşüm ile beraber yeni bir satış stratejisi oluşturmak olduğunu ifade eden Gökhan İndap, müşteri sadakati konusuna özel önem vereceklerini belirtti. İndap, “Güvenlik gibi önemli bir alanda tüm iş ortaklarımızın memnuniyetini daha da artırmaya dönük çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sensormatic çatısı altında son teknoloji ürün ve hizmetleri, şirketlerle buluşturacağız. Böylece alanımızdaki liderliğimizi şirketimizin her biri konusunda uzman ekibiyle birlikte daha da ileri seviyeye taşıyacağız” dedi.

Gökhan İndap Kimdir:

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Gökhan İndap, yüksek lisansını ABD’deki Point Park Üniversitesi’nde yaptı. Satış liderliği, iş geliştirme, dijital dönüşüm projeleri, strateji oluşturma ve bilişim teknolojileri alanlarında 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan İndap KoçSistem, Nortel Netaş, Cisco, EMC (Dell), SAP ve Veritas şirketlerinde Satış Müdürlüğü, Bölge Satış Müdürlüğü ve Satış Direktörlüğü gibi pozisyonlarda görev yaptı. İndap, Mayıs 2021’den bu yana Sensormatic’in CSO’luk görevini yürütüyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

WatchGuard, Yeni Güvenlik Duvarı Ürünlerini Piyasaya Sundu

WatchGuard® Technologies, yeni Firebox T25/T25-W, T45/T45-POE/T45-W-POE ve T85-POE masaüstü güvenlik duvarı cihazlarının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. WatchGuard’ın Bütünleşik Güvenlik Platformu® mimarisi tarafından desteklenen yeni…