Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Hakman’dan babanızı mutlu edecek hediye seçenekleri

Hakman’ın her yaştan her tarzdan babaya hitap eden geniş ürün portföyü web sitesi ve seçkin e-ticaret siteleri ile mağazalarda satışa sunuluyor.

Tüketici elektroniği sektöründe dünya devleri BaByliss, Baseus, Coway, Laurastar ve Melitta ürünlerini Türkiye pazarıyla buluşturan Hakman Elektronik, Babalar Günü’nde babasını mutlu edecek bir hediye arayışında olanların yardımına koşuyor.

Hakman’ın her yaştan her tarzdan babaya hitap eden geniş ürün portföyü web sitesi ve seçkin e-ticaret siteleri ile mağazalarda satışa sunuluyor.

Babalar Günü’nün yaklaştığı şu günlerde babasına ne hediye alacağına henüz karar veremeyenlerin yardımına Hakman koşuyor. Hakman, babalarının yüzünü güldürmek isteyenler için; BaByliss’in her bütçeye uygun erkek bakım ürünleri, Melitta’nın kahve tutkusunu zirvede yaşatan makineleri, Coway’ininsan sağlığını ve çevre temizliğini esas alan hava temizleme cihazları, Laurastar ailesinden seyahatlerde dahi yanında taşıyabileceği kadar ergonomik IGGI ve Baseus’ın teknolojik, trendlere uygun çevre dostu ürünleri gibi cazip hediye seçenekleri sunuyor.

Bakımlı babalar için: BaByliss

Babalarını her zaman yakışıklı ve bakımlı görmek isteyenler, tercihini BaByliss’in erkek bakım ürünlerinden yana kullanabilir. Markanın Japon çeliği kullanılarak imal edilen erkek saç sakal kesme ve şekil verme ürün ailesi, son dönemin erkekler tarafından en çok tercih edilen kişisel bakım ürünleri arasında yer alıyor.

Japon çelik serisi, olağanüstü performansı şık tasarımla birleştiriyor. Pürüzsüz ve zahmetsiz kesim için hassas olarak tasarlanmış koleksiyon, babanızın iyi görünmesine ve iyi hissetmesine yardımcı olacak. Japon çelik serisi; BaByliss E990E Japanese Steel Dijital Saç Kesme Makinesi, BaByliss T890E Japanese Steel Sakal Kesme ve Şekillendirme Makinesi ve BaByliss MT890E Japanese Steel 12 Başlıklı Yüz & Vücut Bakım Kiti’nden oluşuyor.

BaByliss MT725E 6 Başlıklı Multi Yüz & Vücut Bakım Kiti ise kısa veya uzun sakalı kesmek ve şekillendirmek için kullanılıyor. Ayrıca 34 mm paslanmaz çelik bıçağa sahip olan ürünün, kaşları düzeltmek, burun ve kulaklardaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için başlıkları da bulunuyor.

BaByliss 7755PE Steel Edition Saç Kesme Hediye Seti ile de babanıza profesyonel, yüksek güçlü bir saç kesme makinesinin yanı sıra ihtiyaç duyacağı tüm aksesuarları hediye edebilirsiniz. Tüm malzemeleri saklamak için şık bir çantayla tamamlanan set, babanıza saçını evde keserek zamandan tasarruf etme fırsatı sunarken aynı zamanda son derece pratik olmasıyla da ideal bir seçim olduğunu kanıtlıyor.

Baseus’tan şık ve fonksiyonel hediyeler

Dijitalleşen dünyayla birlikte artık babalar için seçilen hediyeler de ‘akıllı’ ürünlere yöneliyor. Baseus, tasarımlarında inovasyon ve estetiğe sadık kalarak, teknolojik, trendlere uygun ve çevre dostu ürünleriyle bu ihtiyacı tam anlamıyla karşılıyor. TWS teknolojisi sayesinde mükemmel ses kalitesi sunan Baseus Encok W05 True Wireless Bluetooth Kulaklık, uzun ömürlü pili, Hi-Fi kalitesinde 25 ila 30 saate kadar müzik dinleme imkanı veriyor. 5.0 kablosuz teknolojisi, hızlı ses iletimini garanti ediyor. Baseus Super Si QC 20W Type-C Şarj Cihazı ise en yeni Apple cihazlarını hızlı bir şekilde şarj ederken, ayrıca Type-C bağlantı noktasına sahip bazı dizüstü bilgisayarlarla da kullanılabiliyor. Baseus Super Si PD 20W Duvar Şarj Seti de mobil cihazları PD teknolojisi sayesinde hızlı ve güvenli bir şekilde şarj ediyor. Ofis kullanımı ve seyahat için tasarlanan Baseus Gan 65W PD3.0 & QC3.0 Hızlı Seyahat Şarjı, cihazları hızlı ve güvenilir bir şekilde şarj ediyor. Tercihinizi Baseus’tan yana kullanarak, babanızın sizi her an yanında hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Babanız Coway’le sağlıklı nefes alsın!

Babalar Günü’nde ‘Babamın sağlığı her şeyden önemli’ diyenlerin tercihi Coway olacak. İnsan sağlığını ve çevre temizliğini esas alan hava temizleme cihazı uzmanı markanın AP-1516D ürünü, 49,5 metrekare alanı temizleyebiliyor. Etkili filtrasyon sistemi ile ince partiküllerin yüzde 99,9’unu engelliyor. Cihazın paneli üzerinde bulunan 4 farklı renk ile gerçek zamanlı ortam hava kalitesi bilgisi veriliyor. Halka kırmızı renk olduğunda kirli, sarı olduğunda orta, yeşil oluğunda temiz, mavi olduğunda ise çok temiz anlamına geliyor. Akıllı mod sayesinde hava kirliliğini anlık olarak takip etmeye yardımcı oluyor. Babanıza Coway hava temizleme cihazı hediye edin; ister evde ister iş yerinde sağlıklı nefes almanın ayrıcalığını yaşasın!

Laurastar IGGI, taşınabilir ütü değil seyahat arkadaşı!

Laurastar ailesinin en yeni üyesi olan IGGI, son dakika kıyafet değişikliklerinde kırışıklıkları da açmak üzere standart bir buharlı temizleyiciden daha fazlasını sunuyor. IGGI, DMS kuru buhar teknolojisi ve aynı zamanda gücü sayesinde, kıyafetleri yüksek basınçta yumuşatıyor, dolgunlaştırıyor, canlandırıyor ve en narin olanlar dahil tüm tekstil ürünlerini güzelleştiriyor. Kolaylıkla taşınabilecek kadar kompakt yapısı sayesinde, babanızın, seyahatlerde dahi yanında taşıyabileceği kadar ergonomik Laurastar IGGI, sizin için nokta atışı bir hediye olabilir.

Melitta’tan kahve tutkunu babalara

Üstün teknolojili ürünleriyle hayatı kolaylaştıran Melitta’nin kahve makineleri, kahve tutkunu babaları sevindirecek. Melitta’nın ürünleri arasında, 20 santimetre genişliğiyle en son teknolojiyi temsil eden, dünyadaki en kompakt tam otomatik kahve makineleri arasında yer alan; Melitta Avanza Tam Otomatik Kahve Makinesi başı çekiyor. Tüketici dostu fonksiyonlar ile Avanza, yeni pompa kontrolü ve kahve ile su arasında ideal temas süresi sayesinde aromatik kahve keyfi yaşatıyor. Ekstra büyük kahve çekirdeği bölmesi ve 1,5 litrelik su haznesi sayesinde Avanza, ‘büyüklerle’ kolayca rekabet edebiliyor. Entegre kolay süt köpürtme sistemiyle öne çıkan Avanza, baristaların hazırladığı sütlü kahve spesiyalitelerini kolaylıkla evde yapabilmenize yardımcı oluyor.

Melitta AromaFresh Filtre Kahve Makinesi ise gerekli miktarda öğütülmüş kahve çekirdeğini taptaze olarak tüketiciye sunuyor. Öğütülen kahve doğrudan filtre kağıdına düşüyor ve demleme işlemi otomatik olarak başlıyor. Öğütücü ile filtre kağıdı arasındaki bu doğrudan bağlantı, kahvenin içerdiği tam 800 aromanın ilk andaki tazeliğiyle korunmasını sağlıyor. Kahve tutkunları, kahvenin sertliğini, tamamen kişisel zevklerine göre hafif, orta veya sert olacak şekilde seçebiliyor. Ayrıca hem kahve çekirdeğinden hem de öğütülmüş kahveden, kahve demleme imkanı buluyorlar.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Logitech, Logitech Sight’ı Duyurdu

Logitech tarafından geliştirilen yapay zeka destekli masaüstü kamerası Sight, uzaktan çalışma sisteminde fark yaratıyor.   Geliştirdiği son teknoloji ürünleriyle…