Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

PİAR İletişim, Simon-Kucher & Partners’ın iletişim danışmanlığı ajansı oldu

Küresel yönetim danışmanlığı şirketi Simon-Kucher & Partners İstanbul Ofisi, yeni dönem iletişim çalışmaları için PİAR İletişim’i seçti.

Türkiye dahil 26 ülkedeki 41 ofiste 1.500 çalışanıyla finanstan sağlığa, otomotivden inşaata, turizmden kamuya kadar birçok alandaki müşterilerine hizmet veren küresel yönetim danışmanlığı şirketi Simon-Kucher & Partners İstanbul Ofisi, yeni dönem iletişim çalışmaları için PİAR İletişim’i seçti.

PİAR İletişim bu iş birliği kapsamında Simon-Kucher & Partners’a, stratejik iletişim danışmanlığı çatısı altında medya ilişkileri, lider iletişimi, içerik yönetimi ve yaratıcı dijital pr iletişimi konularında danışmanlık hizmeti sunacak.

Şirketlerin gelir artışını odak noktasına koyarak faaliyetlerini yürüten Simon-Kucher & Partners, 35 yıllık sektör deneyimiyle 140’ı aşkın iş ortağının büyüme ve kar hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor. Müşterilerinin ihtiyaçları için özel çözümler üreten Simon-Kucher & Partners, fiyatlandırma konusunda dünyanın lider şirketi olarak öne çıkıyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Ulusal Bilişim Kurultayı gerçekleşti

Ulusal Bilişim Kurultayı, Ankara Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından “Yeni…