Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Arçelik’te Yeni Atama

Arçelik’te İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevi, alanında tecrübeli bir isim olan Toygan Pulat’a verildi.

Toygan Pulat, 145’ten fazla ülkede farklı coğrafyalarda, 35 binin üzerinde çalışanı olan Arçelik’in, İK politika ve stratejilerinin belirlenip uygulanmasından sorumlu olacak. 

Toygan Pulat Kimdir?

Haziran ayı itibariyle görevine başlayan Toygan Pulat, Orta Doğu Üniversitesi Endüstri Mühendisliği lisansının ardından, Bilkent Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansını (MBA) tamamladı. Kanada’nın McMaster Üniversitesinde İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimi gördü.

2000-2003 yılları arasında Eli Lily and Company’de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak görev alan Pulat, 2003 yılında katıldığı Carlsberg Group bünyesinde sırasıyla Türkiye, Güneydoğu Avrupa ve Asya Bölgeleri İnsan Kaynakları Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Kariyerine Vodafone Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak devam eden Pulat, Avon ve Coty’de sırasıyla Türkiye, Afrika ve Orta Doğu Kıdemli IK Direktörlüğü ve Asya, Latin Amerika, Orta Doğu&Afrika İnsan Kaynakları Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Son olarak, Diageo bünyesinde Asya Pasifik İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev aldı.

Bölgesel görevleri boyunca ailesiyle birlikte Kopenhag, Hong Kong, Dubai ve Singapur’un yer aldığı farklı coğrafyalarda yaşayan Pulat, Arçelik’teki görevine başlamak üzere Mayıs 2021’de Singapur’dan İstanbul’a taşındı. 

İlgili Yazılar
Devamını oku

Mars’ta yaşama bir adım daha yaklaşıldı

Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformu kullanılarak geliştirilen BioPod, insanlığı Mars’ta yaşama bir adım daha yaklaştırdı.  Dassault Systèmes kapalı devre kontrollü…
Devamını oku

Monster Notebook’da üst düzey atama

Monster Notebook, Alex Gilpin’in Ar-Ge Direktörlüğü görevine getirildiğini duyurdu. Monster Notebook, sektörde 20 yılı aşkın deneyime sahip olan…