Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Xiaomi Mi Store Mağazası Tepe Nautilus’ta Açıldı

Türkiye’deki ilk Mi Store mağazasını 2018 yılında açan Xiaomi’nin İstanbul’daki yeni adresi Tepe Nautilus oldu.

İstanbul’daki 19. mağazasını 27 Mayıs’ta Tepe Nautilus’ta açan Xiaomi’nin Türkiye’deki mağaza sayısı ise 55’e ulaşıyor.

Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus, marka karmasına her geçen gün yeni üyeler katmaya devam ediyor. İstanbul’un tam kalbinde yer alan, ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı 126 mağazasıyla ziyaretçilerine keyifli alışverişin yanı sıra yaşayan bir mekân sunan Tepe Nautilus’un marka karmasına katılan son isim Xiaomi Mi Store oldu.  

2010 yılında kurulan ve 10 yıl içerisinde dünyanın en büyük şirketleri arasına adını yazdıran Xiaomi 2019 yılından itibaren Türkiye’de yatırımlarına devam ederken, mağaza sayısını da her geçen gün arttırıyor.  Türkiye genelinde 55 İstanbul’da 19 mağazası olan Xiaomi’nin en yeni mağazası ise Tepe Nautilus AVM’de açıldı.

27 Mayıs Perşembe Günü 13:00 itibariyle kapılarını açan Tepe Nautilus Mi Store’da yüzlerce çeşit Xiaomi ürünü teknoloji severlerle buluşuyor. Seçili onlarca üründe ise açılışa özel indirimler ziyaretçileri bekliyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Y.O.D.A. Lansman Gerçekleşti

TEGV, 18-25 arasındaki gençlere yönelik olarak, Bank of America’nın katkılarıyla Y.O.D.A. (Youth Online Design Academy) programını başlattı.  Gezegenimiz…
Devamını oku

Monster’da üst düzey atama

Monster Notebook Global Satış Direktörlüğü görevine Salim Tütüncü getirildi. 2021 yılından bu yana  Monster Notebook İş Geliştirme Direktörlüğü…