Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

HUAWEI, HUAWEI MatePad Pro’yu tanıttı

Huawei, HarmonyOS 2 işletim sistemli yeni tableti HUAWEI MatePad Pro’yu tanıttı. 

Yeni tablet masaüstü, Alt Bağlantı İstasyonu ve Hizmet Widget’ları ile kullanıcılara önemli bilgileri daha verimli bir şekilde görüntülemeleri için yeni yollar sağlıyor.

Dağıtılmış teknolojiden yararlanan yeni tablet, çok çeşitli yaratıcılık ve üretkenlik kullanım durumlarını destekleyebilen bir Süper Cihaz oluşturmak için akıllı telefonlardan PC’lere ve akıllı TV’lere kadar diğer cihazların yeteneklerini kullanabilir. HUAWEI MatePad Pro, güçlü Kirin 9000E ve yüzde 90 ekran-gövde oranı, milyonda bir kontrast oranı ve DCI-P3 geniş renk gamı desteği ile gelen 12,6 inç OLED FullView ekran ile donatıldı. Yeni ve geliştirilmiş App Multiplier ve Çoklu Pencere özellikleri, çoklu görevleri her zamankinden daha sorunsuz hale getiriyor ve Huawei’nin tablet uygulamalarında yatay modun geliştirilmesini destekliyor. Huawei ayrıca, kullanıcıların ilhamlarını yakalamalarına yardımcı olan daha akıllı ve daha doğal etkileşimli deneyimler sunan HUAWEI M-Pencil’ın (2. nesil) tanıtımını da yaptı.

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu COO’su Kevin Ho, ürün lansmanı sırasında, “Yeni HUAWEI MatePad Pro, kullanıcılara daha üretken ve yaratıcı olmaları için ilham verecek mükemmel bir araç. Yeni HarmonyOS 2 ile kullanıcılar, uygulamalardan ve hizmetlerden tamamen yeni yollarla yararlanabilir ve her zamankinden daha akıllı çalışabilirler” açıklamasını yaptı.

Profesyonel düzeyde monitörlerle karşılaştırılabilir performans sunan 12,6 inç OLED FullView ekran

HUAWEI MatePad Pro, 12,6 inç OLED FullView ekrana sahip. 16:10 en boy oranı ve yalnızca 5,6 mm inceliğindeki dar çerçeveleriyle ekran, yüzde 90 ekran-gövde oranı sunuyor. OLED FullView ekran ayrıca milyonda bir yüksek kontrast oranını ve geniş DCI-P3 renk gamını destekleyerek daha iyi tanımlanmış ve gerçeğe yakın renkler üretmesini sağlıyor. Ayrıca, HUAWEI MatePad Pro, ∆E < 0,5 renk doğruluğu derecesine sahip. Yalnızca bazı profesyonel düzeyde monitörler tarafından elde edilen bu renk doğruluğu tableti profesyonel fotoğrafçılar için harika bir taşınabilir ikinci monitör haline getiriyor. Kaynakta emisyonları azaltan mavi ışık filtreleme donanım çözümü ile HUAWEI MatePad Pro, dünyanın çeşitli zorlu testleri geçen ve TÜV Rheinland Full Care Display 2.0 sertifikası alan ilk tableti.

HUAWEI MatePad Pro’daki parlak ekran, tüketicilere sürükleyici multimedya deneyimleri sağlamak için yüksek genlikli tweeter’lar ve woofer’lardan oluşan sekiz hoparlörlü bir ses sistemi ile tamamlanıyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Casper’da Üst Düzey Atama 

Casper’ın Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) Feray Karaman oldu.  Casper’ın Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) Feray…