Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Vodafone “Doktorum Yanımda” ürününü duyurdu

Vodafone, yeni kurduğu Vodafone Sigorta Aracılık Hizmetleri aracılığıyla, Aksigorta teminatıyla verilen “Doktorum Yanımda” ürününü duyurdu.

Vodafone Sigorta Aracılık Hizmetleri’nin sunduğu yeni ürünü değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ergun, şunları söyledi: “Müşteri ihtiyaçları çok hızlı değişiyor. Bu hızlı değişim ortamında biz de sadece iletişim hizmetleri sunmanın ötesine geçiyor ve dijitalleşmenin gücünü kullanarak dijital pazaryeri, finans ve sigorta hizmetleri sağlayıcısı olma yönünde adımlar atıyoruz. ‘Güvencem Yanımda’ anlayışıyla hayata geçirdiğimiz sigorta acente şirketimiz Vodafone Sigorta Aracılık Hizmetleri ile müşterilerimize dijital ortamda ayrıcalıklı sigorta teklifleri sunuyoruz. Aksigorta işbirliğiyle sunduğumuz en yeni ürünümüz ‘Doktorum Yanımda’ ile bireysel müşterilerimiz yılda sadece 60 TL’ye ferdi kaza sigortasının yanı sıra sınırsız online sağlık danışmanlığı, 6 adede kadar psikolojik danışmanlık ve diyetisyen hizmeti ile birlikte tek seferlik ücretsiz checkup hizmeti alabiliyor. Böylece müşterilerimize, evlerinden çıkmadan, online sağlık danışmanından sağlık durumları hakkında tavsiye alma imkânı sağlıyoruz. Online doktor görüşmesi hizmetiyle, pandemi döneminde hastaneye gitmeye çekinen abonelerimiz için önemli bir avantaj sunuyoruz. Vodafone Sigorta Aracılık Hizmetleri çatısı altında, bir yandan finansal teknolojinin gelişmesine ve sigorta pazarının dijitalleşmesine katkıda bulunurken, bir yandan da müşterilerimizi dijital ortamda yenilikçi  sigorta ürünleri  ve özel faydalar ile buluşturmaya devam edeceğiz.” 

İlgili Yazılar
Devamını oku

Beymen Group’ta İki Üst Düzey Atama

Beymen Group, yönetim kadrosunu yeni isimlerle güçlendiriyor. Reha Emekli, Teknoloji ve Dijital Transformasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak, Mehmet…