Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

ADATA Kuruluşunun 20. Yılını Kutluyor

Dünyanın önde gelen mobil aksesuarlar, oyun ekipmanları üreticilerinden biri olan ADATA Technology, kuruluşunun 20. yılını kutluyor.

ADATA Technology, kuruluşunun 20. yılını kutlamak amacıyla yıl boyunca bir dizi etkinlik ve indirim kampanyası düzenleyeceğini duyurdu. 30 Haziran 2021 tarihine kadar sürecek çevrimiçi etkinliklerle 50 bin dolar değerindeki ödüller şanslı kullanıcıların olacak.

ADATA Technology Kurucu Ortağı ve CEO’su Simon Chen düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, “20 yıl içerisinde çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın ve kullanıcılarımızın destekleriyle ADATA’yı DRAM ve SSD alanlarında dünyanın önde gelen markalarından bir haline getirdik. Düzenleyeceğimi eğlenceli etkinliklerle de bu başarıyı herkesle paylaşmak istiyoruz. Önümüzdeki yirmi yılın ne getireceğini merakla beklerken yenilikçi ürünler ortaya koymaya ve en yeni teknolojileri dünyanın her yanındaki kullanıcılarla buluşturmaya devam edeceğiz.

Kullanıcılar düzenlenecek etkinliklere ADATA’nın hazırladığı özel bir site üzerinden katılabilecekler. Ayrıca yıl içinde çeşitli indirim kampanyaları da gerçekleştirilecek. Türkiye’deki kullanıcılar da bu kapsamda önde gelen teknoloji mağazalarındaki indirimlerden faydalanabilecekler. 

İlgili Yazılar