Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Kahvegibikahve, ara yatırım turu ile değerlemesini 7.5 milyon TL’ye yükseltti

Hazırlık ve temizlik derdi olmadan, kaliteli ve taze kahve içmenizi sağlayan Kahvegibikahve, 7.5 Milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

Kaliteli, taze ve pratik kahveye her zaman ve her yerde ulaşmak isteyenler için sallama filtre kahve çözümü sunan Kahvegibikahve, 7.5 milyon TL değerleme ile Ramazan Evren, Ayşe Araz, Ömer Duran, Mehmet Ertürk, Tac Girişim Yatırım ve Danışmanlık A.Ş, Ali Rıza Babaoğlan ve Onur Okutur’dan yatırım aldı. Girişim; Happy Center, Çağrı Market, Üçler Gıda ve Özkuruşlar gibi yerel perakende zincirlerinde ve globalde ürünlerini başarılı bir şekilde konumlandırıyor. Kahvegibikahve, almış olduğu ara yatırım ile hammadde süreçlerini ve nakit akış yönetimlerini hızlandırarak globalde adından söz ettirmeyi amaçlıyor. Hem yerel pazarda hem de globalde ürünlerini listeleyen Kahvegibikahve, özel üretim fiber filtresi ile kahve içme keyfini sağlıyor.

Fiber Filtre™ ile yenilikçi çözüm sunuyor

Özel olarak tasarlanan ve mısır fiberinden üretilen Fiber Filtre™ ile her zamankinden daha lezzetli ve pratik kahve içme keyfi sunan Kahvegibikahve, demlik poşetlerinde katkı maddesi ve koruyucu içermeyen kahve çekirdekleri kullanıyor. Doğada çözünebilen yapısı ile çevre dostu olan Fiber Filtre™ kahvenizin ideal yoğunluğuna ulaşmasını kolaylaştırıyor. Geleneksel yöntemlere kıyasla %95’e kadar daha düşük karbon salınımına neden olan Fiber Filtre™ kurumların karbon ayak izini de küçültme imkanı veriyor.

“Global pazarda Kahvegibikahve’den güçlü bir şekilde söz ettirmek istiyoruz”

Kahvegibikahve kurucusu Ubeydullah Güngör; “ Son yatırım turunda bahsettiğimiz hedefleri Kahvegibikahve olarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir önceki aldığımız yatırım ile birlikte seri üretime geçerek çok daha fazla kahve severe ulaşmayı başardık. Ürünlerimizi perakende zincirleri, hotel, restaurant ve cafelerde konumlandırarak başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu ara yatırım turu ile birlikte hammadde süreçlerimizi ve nakit akış yönetimimizi hızlandırarak global pazarda Kahvegibikahve’den güçlü bir şekilde söz ettirmek istiyoruz. Tarvenn’in ve yeni yatırımcılarımızın desteği ile başarılarımızın artarak devam edeceğine inancımız tamdır.” dedi.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Linktera, PİAR İletişim’le anlaştı

Yazılım ve danışmanlık şirketi Linktera, kurumsal iletişim çalışmalarını, teknoloji sektörünün iletişim danışmanlık ajansı PİAR iletişim ile yürütecek. Dijital…
Devamını oku

Metaverse ciddi bir küresel proje

“Dijital Çağda İletişim Çalışmaları” başlığı ile Üsküdar Üniversitesi tarafından düzenlenen 9. Uluslararası İletişim Günleri Sempozyumu, açılış töreni yapıldı.…