Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Hakman Elektronik, İletişim Çalışmaları İçin PİAR İletişim İle Anlaştı

1992 yılında kurulan; bugün Türkiye genelinde 450’yi aşkın online ve offline satış alanındaki gücüyle aynı zamanda da yaygın servis ağı ile müşteri odaklı satış politikası izleyen Hakman Elektronik, tüm iletişim çalışmalarını PİAR İletişim’e emanet etti.

Türkiye’nin önde gelen teknolojik ürün tedarikçisi Hakman Elektronik, sektördeki 29 yıllık tecrübesiyle kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun en kaliteli çözümleri sunuyor. Hakman Elektronik’in porföyü arasında saç şekillendirici fırçalar, saç maşaları, saç düzleştiriciler, saç kurutma makineleri, saç ve sakal kesme/şekillendirme makineleri, ütü ve ütü sistemleri, buharlı düzleştiriciler, gıda hazırlama makineleri, içecek hazırlama makineleri, pişirme ve kızartma makineleri, tam otomatik ve filtre kahve makineleri, çekirdek ve öğütülmüş kahveler, kahve filtre kağıtları, hava temizleme cihazları, powerbanklar, cep telefonu ve laptop şarj kabloları, görüntü aktarım kabloları, cep telefonu ekran koruyucuları, cep telefonu kılıfları, kablolu ve kablosuz kulaklıklar, araç şarj cihazları, araç kokuları, araç içi telefon tutucular, el kurutma cihazları gibi birçok ürün bulunuyor. Her biri kendi alanında dünyanın en iyi markaları olan Baseus, BaByliss, Coway, Cuisinart, Laurastar, Melitta ile Veltia’ya ait ürünler, Hakman Elektronik güvencesiyle Türkiye’nin tüm bölgelerindeki Mediamarkt, Teknosa, Vodafone, Troy mağazalarının yanı sıra http://www.hakman.com.tr adresinde ve Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Amazon gibi önde gelen birçok e-ticaret sitesinde tüketiciyle buluşuyor.

Alanının Uzmanı Markaları

Parisli saç stilisti Lelievre tarafından 1961 yılında icat edilen ilk saç maşasından sonra ortaya çıkan BaByliss, saç şekillendirmenin öncüsü konumunda.En yeni teknolojilerle donatılan BaByliss ürünleri saçları korurken her kadına ve her saça uygun portföyüyle dikkat çekiyor. Markanın Japon çeliği kullanılarak imal edilen erkek saç sakal kesme ve şekil verme ürün ailesi de alanının en çok tercih edilenleri arasında bulunuyor.

Çinli Baseus dünyada en çok satan markalardan biridir. Telefon kabloları, şarj cihazları, ekran koruyucular, Airpods aksesuarları gibi pek çok aksesuar Baseus kalitesiyle tüketiciye sunuluyor.

1989’dan beri 60’ı aşkın ülkede hava kalitesi ve insan sağlığını hedefe alan yaklaşımıyla tüketicinin tercihi olan Güney Koreli Coway, üstün kaliteli ürünlerini tüketicilerle buluşturyor. Coway, özel tasarım hava temizleme cihazlarıyla dünya pazarının öncüsü kabul ediliyor.

45 yıldır dünya mutfaklarındaki en lezzetli yiyeceklerin hazırlanmasına yardım eden ve ABD’de pazar lideri olan Cuisinart, her mutfağa, profesyonel şeflerin yeteneklerini sergileyen mükemmel cihazları ulaştırmayı hedefliyor. Cuisinart, tüketiciyi en iyi teknoloji, yenilikçi konseptler ve çarpıcı tasarımlarla buluşturuyor.

Kahve filtre kağıdının mucidi 113 yıllık dünya devi Melitta,çekirdekten bardağa kahve keyfini kullanıcılarla buluşturuyor. Melitta, hem tam otomatik hem entegre öğütücülü hem de klasik  filtre kahve makineleriyle, kahve zevkini dünyaya yayıyor.  

Ütü sistemlerini yüksek teknolojiyle birleştiren Laurastar, İsviçre’de 1980’de kurulduğundan bu yana 1 milyonu aşkın iş yeri ile evde kullanılıyor. Alanında dünya lideri olan Laurastar, hijyenik kuru mikro ince buhar teknolojisiyle davetsiz misafirlerin 99.9’u yok ederek, Covid-19 günlerinde tüketiciler için yüksek hijyen sağlıyor. Laurastar aynı zamanda birçok uluslararası tasarım ödülüne sahip.

80 ülkede kullanılan el kurutma ürünleri markası Veltia, alanında dünyanın lideri sayılıyor. Porföyünde yeni jenerasyon cihazlara yer veren Veltia, hızlı ve hijyenik el kurutma sistemlerini dünya ile buluşturuyor.

HAKMAN Elektronik Hakkında

1992 yılında kurulan Hakman Elektronik, tüm Türkiye’de 450’yi aşkın online ve offline satış noktası ve yaygın servis ağı müşteri odaklı bir satış ve servis politikası izlemektedir. Hakman Elektronik, günümüzün dünya devleri BaByliss, Baseus, Coway, Cuisinart, Laurastar, Melitta ve Veltia markalarının tek yetkili distribütörü olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Hakman Elektronik’in ürün porföyü arasında kadın ve erkek kişisel bakım ürünleri, otomatik ve flitre kahve makineleri, pişirme, kızartma ve içecek hazırlama makineleri, cep telefonu şarj cihazları, cep telefonu ekran koruyucuları, araç içi şarj üniteleri, hava temizleme cihazları ve el kurutma makineleri gibi birçok üstün teknolojiye sahip ürün bulunuyor.

İlgili Yazılar