Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Tüketici memnuniyetinde sektörünün lideri Vestel

Vestel, 2020 yılında gerçekleştirdiği uygulamalarla “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma” kategorisinde ödül aldı.

Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Tüketici Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül organizasyonu kapsamında Vestel, 2020 yılında gerçekleştirdiği uygulamalarla “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma” kategorisinde ödül aldı. Törende ödülüVestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yıldıray Başkurt, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’dan aldı.

Vestel, bireylerin hayatını kolaylaştıran teknolojilerin yanında perakendede çığır açan ve pandemi döneminde tüketicinin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamasını sağlayan 24 Saatte Teslim uygulaması, sağlık çalışanlarına özel 7/24 kesintisiz hizmet, tüketicinin teknik sorunlarını gidermesi amacıyla kurulan Çözümü Var adlı web sitesi, müşterilerin kolayca randevu oluşturabileceği e-randevu sistemi gibi yenilikçi müşteri hizmetleri uygulamalarıyla bu ödülü almaya hak kazandı. 

Vestel, müşteri deneyimini en üst seviyeye çıkarma amacıyla, elde edilen başarıların sürdürülebilirliğine odaklanarak, 2020 yılında devreye alınan ve fark yaratan uygulamaları geliştirerek devam ettirmeyi hedefliyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Dünya koronavirüsü, biz EBA’yı aradık

Google, Türkiye’de ve dünyada merakla beklenen yılın arama sonuçlarını açıkladı. İnternet kullanıcılarının eğilimlerine yer verilen 2020 Google Arama…
Devamını oku

Yerli Yazılımla Uzaktan Eğitime Destek

Zoom ile entegre olan yerli yazılım Vedubox, binlerce kullanıcının uzaktan eğitim, online çalışma ve iletişim ihtiyaçlarını karşılıyor. Covid-19…