Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Modanisa’da VP of People rolüne Hande Yalgın getirildi

Modanisa, VP of People rolüne uzun yıllardır Türkiye’nin önemli şirketlerinde İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Dönüşüm alanında görev yapan Hande Yalgın’ı getirdi.

Modanisa’da İnsan Kaynakları ekibinin liderliğine, görevine son olarak Logo Yazılım’da Chief People Officer olarak görev yapan Hande Yalgın getirildi. 

Hande Yalgın Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, ardından da İstanbul Üniversitesi -İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim programından mezun olan Hande Yalgın ilerleyen yıllarda Coaching Institute-CPCC -Co-active Koç sertifikasını almıştır.

İş hayatında sırası ile Peryön, Avis Rent a Car ve Turkcell şirketlerinde görev alan Yalgın, kariyer yolculuğuna Yıldız Holding bünyesinde Orta Doğu ve Avrupa’dan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörü olarak devam etmiştir. Ardından Vodafone bünyesinde farklı Direktörlük rollerinde dijital kültür dönüşümü, yetenek çekme ve tutma, öğrenme ve gelişim akademisi, işveren markası ve iç iletişim gibi sorumlulukları üstlenmiş, son olarak Logo Yazılım’da Türkiye, Romanya ve Hindistan kapsamında İnsan Kaynaklarından Sorumlu olarak hem insan kaynaklarında dijital dönüşüm, hem de kurum genelinde organizasyon ve kültür dönüşümüne liderlik yapmıştır.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Setrow, Yeni Ofisini Dubai’de Açtı

Setrow, Dubai’de yeni ofisini açtı. Daha önce Polonya’nın Varşova ve Hollanda’nın Amsterdam şehirlerinde ofisler açarak bölgedeki şirketler için…