Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Yılın En İtibarlısı MediaMarkt Türkiye oldu

Marketing Türkiye’nin düzenlediği The One Awards’ta teknoloji perakendeciliği kategorisinde ‘Yılın İtibarlısı’ ödülüne 4’üncü kez layık görülen MediaMarkt Türkiye, bu ödülle birlikte 2020’de biri global arenada olmak üzere 11 ödülle taçlandırıldı.

Geçen yıl pandemi nedeniyle mağazaları 10 hafta kapalı kalmasına rağmen toplamda yüzde 45 büyüme elde eden ve Grubun en çok büyüyen ülkesi olan MediaMarkt Türkiye, marka itibarını da zirveye çıkardı. Marketing Türkiye Dergisi ve Akademetre tarafından yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşlarının halk jürisiyle belirlendiği The One Awards’ta teknoloji perakendeciliği kategorisinde 4’üncü kez ‘Yılın İtibarlısı’ ödülüne layık görülen MediaMarkt Türkiye, bu ödülle birlikte 2020’de biri globalde olmak üzere toplam 11 ödülle taçlandırıldı. 

MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi AcarTüketici pozitif deneyim yaşadığı markayı ‘sürekli tercih ederek’ ödüllendiriyor. Bunu hem online hem de offline kanallarımızdaki satın alma yüzdelerinden de takip ediyoruz. Bu ödül, yaptığımız çalışmaların tüketici nezdinde olumlu karşılandığının ve takdir edildiğinin en önemli göstergesi” dedi. MediaMarkt Türkiye Pazarlama, Kurumsal İletişim ve e-Ticaret Direktörü Çağanur Atay Uçtu ise, “MediaMarkt Türkiye’nin Net Tavsiye Skoru (NPS) yüzde 28’lik bir artışla 46’dan 59’a yükseldi. Tüketici memnuniyetindeki yükselişin yansıması olarak aldığımız bu ödül bizi hem gururlandırdı hem de çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.  

90 mağazaya ulaşacak

Pandemiye rağmen 4 mağaza açılışı gerçekleştirerek 2020’nin son 3 ayında en yüksek pazar payına ulaşan MediaMarkt Türkiye, karlılığını ise yüzde 46 artırdı. 2021’de de yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye hazırlanan marka, bu yıl 9 mağaza daha açarak yıl sonunda 31 ilde 90 mağaza ile hizmet verecek. 

İlgili Yazılar
Devamını oku

TP Vision, The Explorers ortaklığını duyurdu

TP Vision, son teknolojiyi kullanarak gezegenin miras envanterini çıkaran The Explorers organizasyonuyla gerçekleştirdiği ortaklığı duyurdu.  The Explorers, ‘’Daha iyi korumak…