Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Apsiyon, Great Place to Work Sertifikası aldı

Başarılı büyüme ivmesiyle son 3 yıldır Deloitte Technology Fast 50 Listesi’ne giren Apsiyon, insan kaynaklarına çalışan odağında yaptığı yatırımlar ile Great Place to Work Sertifikası almaya hak kazandı.

Odağına insanı alan çalışmaları ve insan kaynağına yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken ve kurulduğu ilk günden itibaren hızla büyüyen Apsiyon, Great Place to Work Türkiye Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirmeler ve analizler sonucunda, yüksek güven kültürüne sahip iş yeri kriterlerini sağlayarak Great Place to Work Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

İnsan odaklı uygulamalar hayata geçiren Apsiyon, kariyer gelişim imkanları, eğitimler ve sosyal aktivitelerle çalışanlarının motivasyonunu yüksek tutmaya her zaman özen gösteriyor. Şirket, ofiste dinlenme alanları ve sosyal alanlar yaratarak, çalışırken eğlenme kültürünü dinamik ve yenilikçi yapısıyla da destekliyor.

“En büyük mutluluğumuz insan kaynağımız”

Çevik ve hızlı yapının kurum kültürüne dönüştüğünü söyleyen Apsiyon CEO’su ve Kurucu Ortağı Kudret TÜRK, “Apsiyon olarak bizim en büyük mutluluğumuz insan kaynağımız. Bugün onların sayesinde birçok başarıya ulaştık. Bizim odak noktamız her zaman ekibimizin motivasyonu ve onların kendini güvende hissetmesi. Birlikte büyüdük, birlikte geliştirdik ve bugün olduğumuz noktaya hep birlikte geldik. Bu sertifika ile doğru işler yaptığımızı bir kez daha görmüş olduk. Mutluluk ve insan odaklı çalışmalarımızla yakaladığımız başarılı büyüme ivmesini devam ettireceğimize olan inancım tam. Bu sertifikayı almamızda rol oynayan kıymetli ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Yazılar