Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Logo Yazılım Müşteri Deneyimi Liderliğine Aday

Logo Yazılım, veri odaklı müşteri deneyimi tasarımı konusunda şimdiye kadar birçok başarılı projelere imza atmış olan Partner Republic ile iş birliği yaparak müşteri deneyimi geliştirme programını başlattı.

Türkiye’nin en büyük yerli iş yazılımları markası Logo Yazılım, müşteri deneyimi konusundaki standartlarını bir üst seviyeye çıkartmak üzere Partner Republic ile birlikte bir dönüşüm projesi başlatıyor. Bu iş birliği ile hizmet odaklı yazılım anlayışını yaygınlaştırmayı hedefleyen Logo, yazılım sektöründe bu konuda öncü olmaya hazırlanıyor.

“Önce Müşterim” projesi ile Logo Yazılım, veri merkezli müşteri deneyimi tasarımı konusundaki uzmanlığına güvendiği Partner Republic ekibi ile birlikte uçtan uca müşteri odaklı bir Logo Yazılım deneyimi tasarlamayı hedefliyor. Bu proje ile ürün geliştirme süreçlerinden, satış sürecine, kullanıcı ara yüzü ve süreçlerinin tasarımlarından, iş ortakları ile hizmet kalitesinin artırılmasına kadar olan tüm süreçleri, müşteri odaklılık perspektifi ile yeniden tasarlayacak.

Logo Grup CEO’su Buğra Koyuncu iş birliğine ilişkin olarak şunları söyledi; “Müşterilerimize ve tüm ekosistemimize daha fazla değer yaratma gayesiyle iş hedeflerimizi şekillendiriyoruz. Tüm Logo ekosisteminde güçlü bir güven ortamı tesis ederek kurumsal itibarımızı artırmak en önemli önceliklerimizden. Bu anlamda 2021’de müşterilerimizle etkileşimin kalitesini ve doğasını tanımlayan “müşteri deneyimi” odağımızı geliştirerek tüm süreçlerimizde müşteri ihtiyaçlarını daha iyi öngörebilmeyi hedefliyoruz. Şirket kültürümüzün temellerinde yer alan müşteri odaklı yaklaşımımız gereği bütünsel müşteri deneyim stratejimizi oluşturmayı, müşteri memnuniyetinin artırılarak marka bağlılığına dönüşmesini ve sürdürülebilir, uçtan uca müşteri odaklı bir Logo deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca KOBİ’lerden büyük kurumsal işletmelere kadar tüm müşterilerimize dijital dönüşüm yolculuklarında güvendikleri bir çözüm ortağı olmayı, bu yolda onlara ihtiyaç duydukları tüm desteği vererek birlikte yürümeyi hedefliyoruz. Tüm paydaşlarımıza rehberlik etmek; teknoloji ve bilişim çağında kanaat önderi olma misyonumuzu yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

İlgili Yazılar