Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Workindo’dan Rusya Atılımı

“Bu Sitede İş Var” mottosuyla yola çıkan Workindo.com, yeni yatırımlarla global pazarlara açılırken, sitenin Rusça dil seçeneği yayına girdi.

Firma, yurtdışı büyüme stratejisi doğrultusunda Rusya ve Rusça konuşan ülkelerdeki inşaat sektöründe, insan kaynakları ve hizmet alım-satımda çözümler sunmayı hedefliyor. Rusya ve Türki Cumhuriyetler’deki inşaat personelleri, firmalar, taşeronlar Workindo.com üzerinden kendi dillerinde iş başvurusu yapıp projelere teklif verebilecekler.

Bu coğrafyada öncelikli hedeflerinin Rusya ve Özbekistan olduğunu belirten Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş, “Yaptığımız yatırımlar ve global büyüme stratejisiyle pandemiye rağmen yurtdışı pazarlara açılma hedeflerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Rusya ve Türki Cumhuriyetler inşaat konusunda avantajlı pazarlar ve buralarda sektöre insan kaynağı sağlama, ticaret yapma açısından büyük katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Ayrıca Türkiye’nin de sektörel anlamda bu pazarlara erişim sağlamasına katkı sağlayacak olmak bize gurur veriyor.

Rusça konuşulan ülkelerin çoğunda evler sahiplerine kaba inşaat olarak teslim ediliyor. Bu yüzden de sektörde yan hizmet alım-satımı büyük önem taşıyor. Elektrik tesisatı, su tesisatı, boya, peyzaj, marangoz işçilikleri gibi işlemlerin hepsi ev sahiplerinin kendisi tarafından yaptırıldığı için Workindo bu ülkelerde pratik çözümler sunacak.

Bu bölgedeki ülkelerin kendi içerisindeki ya da aralarındaki inşaat projelerine insan kaynağı sağlama açısından da birçok kolaylık sunacağız. Ülkemizden buralara gidip çalışmak isteyen inşaat personelleri, bu bölgelerdeki projelere teklif vermek isteyen firmalar, taşeronlar Workindo.com üzerinden bu işlemlerini kolayca yapacaklar.

2021 yılında yurtdışı hedeflerimizi daha da ileriye götürmek istiyoruz. Güney Asya pazarı da bu çerçevede faaliyet göstermek istediğimiz farklı bir coğrafya. Bir Türk firması olarak global inşaat sektöründe büyümeyi amaçlıyoruz.” dedi.

İlgili Yazılar