Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Yolcu360, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Şirketi Oldu

Yolcu360, Deloitte’un 2006 yılından beri gerçekleştirdiği Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2020 listesinde, birinci olma başarısını gösterdi.

Kurulduğu ilk günden bu yana ‘misafir mutluluğu’ odaklı hareket eden Yolcu360, son 4 yılda yüzde 10 bin 632 gibi rekor bir büyümeyle Deloitte Technology Fast 50 Türkiye programına bu yıl ilk defa dahil oldu. Odağına misafir mutluluğunu alan çalışma anlayışı ve uzman ekibiyle Yolcu360, yıllık 20 milyon kişiye ulaşan bir teknoloji şirketi konumuna geldi.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin belirlendiği programda yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Yolcu360 CEO’su Umut Yıldırım, “Emeklerimizin bir ağaca dönüştüğünü, bu ağacın büyüyerek meyve verdiğini ve bu meyvenin de takdir edildiğini görmek bizim için büyük bir mutluluk. Bu başarıyı ekibimiz sayesinde yakaladık. Asıl işi yapan her zaman ekiptir. Ödülü, Yolcu360’taki dostlarım adına alıyorum. Satın almasından teknolojisine, pazarlamasından insan kaynaklarına, misafir hizmetlerinden paydaşlarına kadar tüm Yolcu360 ailesini yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Hedefimiz global bir şirket olmak…

Yolcu360’ın geldiği noktayı özetleyen CEO Umut Yıldırım, “Diğer şirketler gibi biz de bir hayalle işe başladık ve bu hayal üzerine bir platform inşa ettik. ‘Araç kiralamak ne kolaymış’ dedirtmek için yola çıktık. Ne mutlu ki Yolcu360 sayesinde Türkiye’de 2 binin üzerinde lokasyonda, sadece birkaç tıkla dileyen dilediği aracı kiralayabiliyor. Bundan sonraki hedefimiz global bir şirket olma yolunda ilerlemek, Türkiye’deki diğer girişimcilere ve şirketlere ilham kaynağı olmak. Bu anlamda büyük işler yapmayı ve ülkemize değer katmayı hedefliyoruz” dedi.

Pandemi nedeniyle bütün sektörlerin zor zamanlar geçirdiğine de değinen Yıldırım, “Binlerce şirketimiz ve girişimcimiz benzersiz bir süreçten geçiyorlar. Bilsinler ki onları duyuyor ve anlıyoruz” dedi.

Deloitte tarafından ilk olarak 1995 yılında San Jose’de uygulanan Technology Fast 50 Programı ile son 4 yılda en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi belirleniyor. Program şu anda Amerika haricinde 18 ülkede ve Orta Avrupa’da uygulanıyor. Fast 50 programında ödüllendirilen 50 teknoloji şirketi Deloitte Technology 500 programına da katılmaya hak kazanıyor.

İlgili Yazılar