Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Finartz, Deloitte Technology Fast 50 2020’de En Hızlı Büyüyen Şirketler Listesinde

Finartz, Deloitte tarafından belirlenen Teknoloji Fast 50 listesine FinTek kategorisinde 1. sıradan girdi ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına adını yazdırdı.

Finartz, son 4 yıllık dönemde %2478 büyüme oranı ile Deloitte tarafından belirlenen Teknoloji Fast 50 listesine genel sıralamada 4. Sıradan girdi.

Finartz, son 4 yıllık dönemde %2478 büyüme oranı ile Deloitte tarafından belirlenen Teknoloji Fast 50 listesine genel sıralamada 4. sıradan, FinTek kategorisine ise 1. sıradan girerek Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına adını yazdırdı.

Uluslararası danışmanlık şirketi olan Deloitte tarafından 2006 yılından bu yana gerçekleştirilen ve son dört senelik net satış gelirlerinin büyüme oranına göre belirlenen Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri, Facebook iş birliği ile dijital olarak yapılan ödül töreninde açıklandı. 2016’da kurulan ve şirketlere güvenli ödeme çözümleri sunan bir FinTek stüdyosu olan Finartz, son 4 yıllık dönemdeki %2478 büyüme oranı ile Deloitte Technology Fast 50 listesine genel sıralamada 4. FinTek kategorisinde ise 1. sıradan girerek Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında yerini aldı.

Teknoloji şirketlerine markalarını uluslararası platforma taşıma fırsatı sunan ve sektördeki iletişim ağını kuvvetlendirmeyi amaçlayan Fast 50 programında, firmalara ve e-ticaret sitelerine ödeme teknolojileri ile ticareti kolaylaştıracak çözümler sunan Finartz, %2478 büyüme oranı ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketler listesindeki Fintek kategorisinde 1. sıraya adını yazdırarak, 2021’in yaz aylarında gerçekleşecek olan Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’yı kapsayan EMEA Fast 500 listesine aday olmaya hak kazandı. Finartz’ın büyüme oranını değerlendiren Finartz CEO’su Cihan Demir, “2016 yılında Nakitsiz Toplum’a Inovatif Çözümler vizyonu ile kurduğumuz yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çeken Finartz’ın Deloitte Fast 50 listesinde yer alması bizleri oldukça gururlandırdı. Ödeme sistemleri alanındaki tutkumuz ile geliştirdiğimiz altyapı ürünleri ile Türkiye’nin en büyük FinTek Studio’su olma yönünde ilerlemeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

İlgili Yazılar