Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Apsiyon’un ilk reklam filmi yayında

Odağına insanı alan çalışmalarla apartman ve site yönetimini dijitalleştiren Apsiyon’un ilk reklam filmi yayınlandı.

Apsiyon’un her zaman yöneticilerin yanında olduğu vurgusunun yapıldığı reklam filmi, toplu yaşam alanlarındaki yönetim süreçlerinde Apsiyon’un uçtan uca verdiği hizmetler anlatıyor.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketinden biri olan Apsiyon, apartman ve site yöneticilerinin her zaman yanında olduğunu ilk reklam filmi ile izleyicilere anlatıyor.

Tek mekanda çekilen reklam filmi; aidat tahsilat takibinden sayaç okumaya, iş takibinden mobil uygulamaya, bakım-onarım ve stok takibinden muhasebe & finans işlemlerine kadar tüm süreçlerin uçtan uca nasıl yönetildiğini anlatıyor. Alper Üstündağ’ın anlatıcı olduğu reklam filminde, tüm süreçler teknolojiyle sorunsuz bir şekilde yönetilirken, site yöneticisini canlandıran usta oyuncu Somer Karvan’ın yaşadığı güven ve huzur gözlerinden okunuyor. Televizyon kanallarında yayınlanacak olan reklam filmi, tek bir yöneticinin toplu yaşam alanlarında Apsiyon ile neler yapabileceğini anlatıyor.

Dijital, sosyal medya, outdoor, TV, radyo ve offline mecralarda yer alan iletişim çalışmaları Pure New Media imzası taşıyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Atlas Space, PİAR İletişim’le anlaştı

Metaverse evreninde önemli oyunculardan biri olan ABD merkezli Atlas Space, kurumsal iletişim çalışmalarını, teknoloji sektörünün iletişim danışmanlık ajansı…