Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

MultiNet’liler Yolcu360’tan yarı fiyatına araç kiralayacak

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up, kullanıcılarına ayrıcalıklar sunan kampanyalarına bir yenisini ekledi.

Araç kiralama platformu Yolcu360 ile yapılan iş birliği kapsamında, MultiNet yemek kartı kullanıcıları Yolcu360’tan yarı fiyatına günlük araç kiralayabiliyor.

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up, online araç kiralama platformu Yolcu360 ile MultiNet kart sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Yolcu360’tan günlük araç kiralamak isteyen MultiNet kart sahipleri yüzde 50 avantaj kazanıyor. 

Araç kiralamak isteyenlere en uygun aracı, en hızlı ve kolay şekilde sunan Yolcu360 ile MultiNet’lileri bir araya getiren kampanya sene boyunca geçerli olacak.

MultiNet kart kullanıcıları, Multinet Up’ın mobil cüzdan uygulaması MultiPay üzerinden alacakları kod ile Yolcu360’ın sunduğu binlerce marka ve model arasından kendilerine en uygun aracı liste fiyatı üzerinden yüzde 50 avantaj ile kiralayarak, istedikleri lokasyon ve tarihte teslim alabilecek.

Mobil cüzdan uygulaması MultiPay ile MultiNet yemek kartı kullanıcıları yanlarında yemek kartı taşımalarına gerek kalmadan ödemelerini karekod ile gerçekleştiriyor, restoran ve marketlerde sıra beklemeden hizmet alıyor ve eve verilen siparişlerin ödemesini kapıda saniyeler içinde ve temassız olarak yapabiliyor. Ayrıca, MultiPay ile anlık bakiye takibi, harcama noktalarını görüntüleme, bireysel kampanyalara katılım ve kayıp kart bildirimi gibi birçok işlemi gerçekleştirebiliyor.

İlgili Yazılar