Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Accor, finansal ortağı Visa ile benzersiz avantajlar sunuyor

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu, finansal ortaklık kurduğu dijital ödemelerin global lideri Visa ile güçlü avantajlar sunuyor.

ALL- Accor Live Limitless, yaşam tarzı sadakat programı üyelerine %33 indirimli rezervasyon olanakları sağlıyor.

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu, Türkiye’deki tüm destinasyonlarında  dijital ödemelerde global düzeyde lider konumunda olan Visa ile olan ortaklığı doğrultusunda 2021 yılında da avantajlı kampanyalar sunuyor.

Türkiye’de ALL- Accor Live Limitless yaşam tarzı sadakat programı üyeleri Accor otellerinde konakladıklarında özel fırsatlardan yararlanmaya devam ediyor.

Üyeler, Visa kart ile ödeme yaptıklarında Accor’un Türkiye’deki tüm otellerinde geçerli olan %33 indirim ve 3 kat ödül puanından yararlanabiliyor. Accor konuklarına yenilikçi, dijital, mobil öncelikli deneyimler sunulurken, rezervasyonlarda yapılan tasarruf ile seyahatseverlerin planları destekleniyor.

Üyelerine her sezon benzersiz ayrıcalıklar sunan Accor Otel Grubu, Türkiye’deki güçlü yatırımlarını ve benzersiz kampanyalarını sürdürürken, Visa ile ortaklaşa hazırladığı bu özel kampanyayı 2022 yılına kadar devam ettirecek. Dijital dönüşüm doğrultusunda öncü adımlarla yol alan grup sektördeki güçlü partner anlaşmaları ile iş dünyasında da adından söz ettiriyor. Accor Grubu sektör lideri sadakat programı ALL- Accor Live Limitless aracılığıyla müşterilerinin konaklamalarının ötesine geçmesini sağlayacak fırsatlar yaratmaya devam ediyor.

Hayata geçirilen ALLSAFE küresel hijyen ve güvenlik standartları uygulamaları ile pandemi sürecinin başından itibaren konuklarının sağlık ve güvenliğine öncelik vererek fırsatlar sunuyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

TMOB’da Üst Düzey Atama

Kendi geliştirdiği yenilikçi SaaS ve PaaS portföyü ile işletmelerin yazılım ihtiyaçlarına çözümler sunan teknoloji şirketi Tmob’un iş geliştirmeden…