Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Adjust, TikTok ile Anlaştı

Adjust, Reklamverenlerin TikTok Kampanyalarını Optimize Etmelerine Yardımcı Olmak İçin TikTok Pazarlama İş ortakları Programı’na Katılıyor.

Tiktok için başarılı bir yılın daha ardından uygulama pazarlaması platformu Adjust, bugün TikTok For Business Pazarlama İş Ortakları Programı’na katıldığını duyurdu. Bir mobil ölçümleme iş ortağı olarak Adjust, reklamverenlerin, kısa-format videoların mobildeki tek adresi olan bu platformdaki reklam kampanyalarını oluşturmalarına, optimize etmelerine ve ölçümlemelerine yardımcı olacak.

Bu ortaklık, Adjust’ın Audience Builder ürünü ile entegrasyonunu içeriyor ve müşterilerin kitle grupları gibi birinci-parti verilerini Adjust kontrol panelini kullanarak doğrudan TikTok’a aktarmasına izin veriyor. Pazarlamacılar, bu verileri kullanarak kullanıcı etkileşimini ve bağlılığını artırmak için yüksek oranda kişiselleştirilmiş kampanyalar yürütürken, aynı zamanda kullanıcı gizliliğini de ön planda tutabiliyorlar.

Buna ek olarak, kampanya optimizasyonunu basitleştirmek için müşteriler, TikTok hesaplarını Adjust Automate’e bağlayarak TikTok kampanya verilerini doğrudan kontrol panelinde görüntüleyebilirler ve düzenleyebilirler. Böylece reklamverenler uygulamalar arası, partnerler arası ya da reklam ağları arasında raporlar oluşturabilir.

“İnsanlar uygulamayı yükledikten birkaç gün sonra kullanmayı bıraktığından ve kullanıcı ilgisi için olan rekabet çok sert olduğundan, kullanıcı kazanmak ve onları elinizde tutmak çok önemli. Bu nedenle mobil reklamverenlerin doğru mesajı doğru kitleye funnel’ın doğru yerinde göstermeleri gerekiyor,” diyor Adjust’ın Partnerlik VP’si Andrey Kazakov. “Pazarlamacılara istedikleri kitleleri segmentlere ayırmaları, kampanyalarını otomatikleştirmeleri, reklam harcamalarını ölçümlemeleri ve uygulamalarını büyütmeleri adına daha basit ve sorunsuz bir yol sunmak için TikTok ile yaptığımız bu iş ortaklığı bize heyecan veriyor.”

İlgili Yazılar