Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Reeder’dan KVK iş birliği

Türkiye’nin yeni nesil teknoloji markası reeder, Samsun’daki fabrikasında ürettiği yerli teknolojilerle dünyaya açılıyor.

Yaptığı yatırımlar ve iş birlikleriyle ilerleyişini sürdüren reeder, son olarak mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektöründe faaliyet gösteren KVK ile hizmet anlaşması yaptı. Anlaşma kapsamında reeder kullanıcıları, kendilerine en yakın KVK Teknik Servis noktalarına giderek reeder telefonlarını 30 dakika içerisinde tamir ya da değişim kapsamına aldırabilecek.

Karadeniz bölgesinin ilk ve tek teknoloji yatırımı olan fabrikasını 2017 yılında Samsun’da açan reeder, kullanıcılarına satış sonrası hizmetler konusunda da iyi bir destek sunmak için KVK ile iş birliğine imza attı. Türkiye’nin en büyük yetkili servisi KVK ile teknik servis anlaşması yapan reeder, cep telefonları için geçerli olacak anlaşma ile kullanıcılarına teknik servis konusunda hizmet sunacak.

Tamir ve değişim için 30 dakikada kesin çözüm!

Satış sonrasında da kullanıcıların hizmet standartlarını her zaman en üst noktada tuttuklarını ifade eden reeder kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezen Sungur Saral, “Biz teknolojiyi herkes için ulaşılabilir kılmak için çalışıyor ve üretiyoruz. Samsun’daki fabrikamızda ürettiğimiz akıllı telefonlardan tabletlere kadar birçok teknoloji ürünü geliştiriyoruz. reeder olarak temel misyonumuz, üretimden dağıtıma, satıştan satış sonrası hizmetlere kadar her aşamada kalite standartlarımızı ve müşteri memnuniyetimizi korumak. Bu doğrultuda kendi içimizde standartlarımızı korumak adına çok titiz çalışıyoruz ve iş ortaklarımızı da aynı hassasiyetle belirliyoruz. Bu kapsamda kullanıcılarımıza KVK teknik servis noktalarından 30 dakikada hızlı hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Türkiye genelinde tüm KVK teknik servis noktalarından hizmet!

Tüm telefon serisini kapsayan bu anlaşma ile aksesuar ve yazılımsal sorunlar 30 dk içerisinde ücretsiz tamir edilecek. Ekran kırılması, sıvı teması vb birçok kullanıcı kaynaklı sorun için ise ufak ücretler ile sıfır ürün ile değişim yapılacak. Türkiye genelinde tüm KVK teknik servis noktalarında geçerli olacak bu iş birliği ile reeder müşteri memnuniyetinde liderliğe oynuyor.

Türkiye merkezli teknoloji markası reeder, uluslararası kalite standartlarıyla fark yaratmayı; yapay zeka, giyilebilir teknolojiler ve Nesnelerin İnterneti (IoT) alanlarında geliştirdiği ürünlerle Türkiye’den dünyaya açılan global bir marka olmayı hedefliyor.

İlgili Yazılar