Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Trend Micro, iletişim çalışmaları için PİAR İletişim’i seçti

1988 yılında anti virüs yazılımı geliştirmek için kurulan ve son 30 yıl içinde karma bulut güvenliği, ağ savunması, küçük işletme güvenliği ve uç nokta güvenliği konularında pazar lideri olan Trend Micro, kurumsal iletişim çalışmaları için artık PİAR İletişim ile çalışacak.

Çevrim içi tehditler sürekli evrim geçirirken kullanıcı davranışlarındaki risk de artış gösteriyor. Siber dünyadaki tehdit gruplarının her zaman bir adım önünde olmak için sürekli bir yenilik anlayışı içinde olan Trend Micro, kullanıcıların hayatını dijital bilgi alışverişi konusunda daha güvenli hale getirmek için birlikte çalışan insanlardan oluşan güçlü bir ekipten oluşuyor. Her yıl bir milyar dolardan fazla gelir sağlayan küresel bir şirket olan Trend Micro, bugün itibarıyla sadece bilgi güvenliğine odaklanmış 5.000’den fazla çalışana sahip.

İhlal Tespiti ve Saldırı Önleme Sistemleri konusunda müşterilerin tercihi olan ve dünyanın en ileri tehdit bilgileri ağına sahip olan Trend Micro, FBI da dahil dünyanın dört bir yanındaki diğer emniyet idareleri ile yaptığı iş birlikleri sayesinde, küresel tehditleri durdurma ve saldırganları etkisiz hale getirme konusunda liderliğe oynuyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Clubhouse Uygulaması Güvenli mi?

Clubhouse uygulaması son dönemde hem dünyada hem de Türkiye’de oldukça popüler hale geldi. Uygulamanın ortaya çıkarttığı risklerden biri…