Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

APY Ventures’dan Tüm Müşteri İletişim Kanallarını Birleştiren Juphy’ye Yatırım

Albaraka Portföy tarafından girişimlere fonlama sağlamak için kurulan APY Ventures, Albaraka Garaj’ın üçüncü dönem girişimlerinden Juphy’ye, 750.000 TL yatırım yaptı. 

Albaraka Türk Bankası’nın iştiraki olan Albaraka Portföy tarafından startupların desteklenmesi için kurulan APY Ventures, markaların müşteri destek çözümlerini tek ekranda toplayan Juphy’ye yatırım yaptı. 

Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. Start-up Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ndan 750.000 TL tutarında ilk yatırımını alan Juphy, aynı zamanda Albaraka Garaj’ın üçüncü dönem girişimcilerinden biri. Osman Erdi Balcıoğlu ve Eyüp İbişoğlu tarafından 2019 yılında hayata geçirilen girişim Juphy, müşterilerine e-mail, sosyal medya ve mobil mağazalar gibi müşteri iletişim kanallarından gelen her türlü mesaj, yorum ve şikayetleri tek ekrandan takip edip, yönetebilme imkanı sağlıyor. 

APY Ventures’ın 9. yatırımı olan Juphy, sadece Türkiye’de değil Amerika’da da operasyonlarını sürdürüyor. Bu yatırımla birlikte Juphy, daha güçlü bir ekip ile entegrasyon sayısını artırarak pazarlama faaliyetlerine ağırlık verecek. 

2020 yılı içerisinde 20 farklı ülkeden 300’ün üzerinde müşteriye ulaşan Juphy, en çok markalar, dijital ajanslar ve çağrı merkezleri tarafından kullanılıyor. 

Ayrıca 2020’nin 3. çeyreğinde elde edilen bir diğer başarıya göre Juphy, müşterilerin ve kullanıcıların gerçek değerlendirmelerine göre oluşturulan dünyaca ünlü “G2” yazılım ürünleri karşılaştırma platformunda 2021 kış raporunda birçok geleneksel müşteri destek araçlarını geride bırakarak “Sosyal Medya Müşteri Destek” kategorisi sıralamasına göre dünyadaki en iyi ilk 5 platform arasına girmeyi başardı.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Pandemide online karne heyecanı

Uzman Klinik Psikolog Dilara Yamanlar, online karneye 9 doğru yaklaşımı anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu. Yüzyılın salgın…
Devamını oku

Atlas Space, PİAR İletişim’le anlaştı

Metaverse evreninde önemli oyunculardan biri olan ABD merkezli Atlas Space, kurumsal iletişim çalışmalarını, teknoloji sektörünün iletişim danışmanlık ajansı…