Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Amerikan Şirketler Derneği’nden Nielsen’e “Uluslararası İş Gücündeki Türk Liderler” Ödülü

Dünyanın önde gelen araştırma şirketlerinden Nielsen, Amerikan Şirketler Derneği’nin düzenlediği “IAmChampion” Ödüllerinde “Uluslararası İş Gücündeki Türk Liderler” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Nielsen APAC-EEMEA Analitik Danışmanlık Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Nielsen Türkiye Genel Müdürü Didem Şekerel Erdoğan ödül töreninde yaptığı konuşmada “Biz Nielsen Global Araştırma Şirketi olarak, 100’ü aşkın ülkede operasyon göstermekteyiz. Nielsen’de çeşitlilik ve kapsayıcılığa çok önem vermekteyiz. Nielsen olarak tutkumuz, yeni neslin liderlerini yetiştirerek atik, dijital, analitik, yüksek potansiyelli yeteneklerimizi Türkiye’den dünyaya taşımak. Nielsen’de yeteneklerimizi dünyanın birçok yerine transfer ederek ya da Türkiye’den birçok ülkeyi, birkaç kıtayı yönetebilecekleri şekilde sorumluluklarını genişleterek zirveye taşıdık. Bu ödülü kazandığımız için çok mutluyuz. AmCham ailesine ve değerli jüri üyelerine çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Nielsen Türkiye İK Direktörü Ebru Odabaşı ise “Şu anda dünyanın dört bir tarafındaki Nielsen ofislerinde, gerek yönetim gerekse uzmanlık kademelerinde pek çok çalışanımız var. Bunun yanı sıra İstanbul’da olup çeşitli ülkelerin sorumluluğunu üstlenmiş çalışanlarımız da bulunuyor. Bu gurur tablosu için başta Didem Hanım olmak üzere yeteneklerimizin gelişimlerini, kariyerlerini destekleyen tüm yönetim ekibine, bu yolculukta onlara güçlü İnsan Kaynakları uygulamaları ve programları ile yol gösteren sevgili insan kaynakları ekibime ve elbette tüm dünyadaki yeteneklere eşit fırsat tanıyan Nielsen Global yönetimine çok teşekkür etmek istiyorum.” açıklamasını yaptı.     

Amerikan Şirketler Derneği’nce Türkiye-ABD ikili ticaret ve yatırımına katkıda bulunan, başarıları ve liderlik özellikleri ile iş dünyasına ilham veren şirketleri ve iş insanlarını teşvik etmek için düzenlenen “IAmChampion” Ödülleri bu yıl 2. kez gerçekleşirken Türk ve Amerikan şirketlerine toplam 12 kategoride ödül verildi. Bu yılki ödül programının jüri üyeleri arasında, T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, ABD Büyükelçiliği Ticaret Ateşesi Heather Byrnes, Fulbright Genel Sekreteri Prof. Dr. Ersel Aydınlı, Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Hürriyet Gazetesi Köşeyazarı Elif Ergu Demiral yer aldı.

İlgili Yazılar