Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Entegre çözümler sitelerde iş yükünü azaltıyor, verimliliği artırıyor

Güvenlik, iletişim, sayaç okuma-faturalandırma gibi birçok alanda Apsiyon tarafından geliştirilen çözümler verimliliği artırıyor, maliyetlerde de ciddi oranlarda tasarruf sağlıyor.

Toplu yaşam alanlarında güvenlikten otoparka, iletişimden muhasebeye kadar tüm süreçler farklı kanallardan yönetiliyor. Bu durum, her süreç için ayrı bir kanal, daha fazla zaman, iş yükü ve maliyet anlamına geliyor. Tek ekrandan yönetilebilen entegre çözümler sunan sistemler, iş yükünü azaltarak verimliliği artıyor ve yöneticilere zaman kazandırıyor. Apsiyon da bu çözümlerin öncülüğünü yapıyor ve sunduğu entegre çözümleriyle site yöneticilerinin; güvenlik, iletişim ve operasyon süreçlerinin hepsinin tek elden yönetmesini sağlıyor.

Endüstri 4.0, sadece üretimde yaşanan bir gelişme olmaktan çıkarak makro düzeyde birçok alana etki ediyor. Doğrudan üretim odaklı olmayan sistemler bile artık bu vizyonla hayata geçiriliyor. Apsiyon ise; Endüstri 4.0 vizyonuyla geliştirdiği entegre çözümler sayesinde konut yöneticilerinin yönetime dair tüm süreçleri tek ekrandan yönetmesini sağlıyor. Güvenlik, iletişim, sayaç okuma-faturalandırma gibi birçok alanda Apsiyon tarafından geliştirilen çözümler verimliliği artırıyor, maliyetlerde de ciddi oranlarda tasarruf sağlıyor.

Güvenliği otoparktan itibaren artırıyor

Apsiyon’un toplu yaşam alanlarında, otopark yönetimi için sunduğu Plaka Tanıma Sistemi ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS), araçların hızlı bir şekilde otoparka giriş – çıkışını sağlıyor. Bu sistemler, otopark ve geçişlerin yönetimi süreçlerini dijitalleştirerek; site, AVM, iş merkezi ve fabrika gibi toplu yaşam alanlarına hız kazandırıyor. Yabancı araçların otoparka girişini engelliyor ve güvenliği otoparktan itibaren sağlıyor, artırıyor. İstenilen periyotlarda yapılan raporlamalarla da giriş – çıkış yönetimini kolaylaştırıyor.

Şifre unutma derdini ortadan kaldırıyor

Konut sakinlerinin, çalışanların ve misafirlerin siteye güvenle giriş yapması için tasarlanan Kartlı Geçiş Sistemi, sitelerdeki geçiş noktalarından yapılan giriş – çıkışları hızlandırıyor. Sistem, şifre unutma problemini de ortadan kaldırıyor. Kayıt, raporlama, geriye dönük kontroller ve yetkilendirme özelliği ile belirli kişiler belirlenen noktalardan geçebiliyor ve yetkilendirildikleri kapıları açabiliyor.

Zaman ve iş gücü kaybını en aza indiriyor

Yönetim sürecinde iletişimi hızlandıran ve yönetimi arayan konut sakinlerini önceden belirlenen ses kaydı ile karşılayan Telefon Santral Sistemi, otomatik borç okuma hizmetiyle telefon trafiğini azaltıyor. Bulut tabanlı sistem, kredi kartı ile borç ödeme imkanı da sunarak zaman ve iş gücü kaybını da en aza indiriyor.

Sayaç Okuma ve Faturalandırma Sistemi ise sayaçların tüketim değerlerini online okuyarak faturalandırma ve bildirimlerinin otomatik olarak yapılmasını sağlıyor. Sistem, insan kaynaklı oluşabilecek hataları da ortadan kaldırarak yanlış okuma ve yanlış faturalandırmaların önüne geçiyor.

7 gün 24 saat güvenlik sağlıyor

Toplu yaşam alanları için en önemli konuların başında güvenlik geliyor. Apsiyon, sunduğu CCTV Sistemi ile sitelerin güvenliğini 7 gün 24 saat kesintisiz sağlıyor. Bu sistem, siteye veya istenilen mekana göre farklı açılardan konumlandırılan kameralar aracılığıyla anlık olarak görüntü alıyor. Gerekli olduğu durumlarda sistem üzerinde yalnızca yetkilendirilen kişiler kayıtları istedikleri zaman incelenebiliyor.

İlgili Yazılar