Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

4PLAY çalışanlarına yatırım yaptı

Mobil hizmet ve ürün tasarım şirketi 4PLAY, “Great Place to Work Certified” unvanı almaya hak kazandı.

Great Place to Work Enstitüsü’nün Certified programını tamamlayan mobil hizmet ve ürün tasarım şirketi 4PLAY, “Great Place to Work Certified” unvanı almaya hak kazandı. Global geçerliliği bulunan Certified programına dahil olan 4PLAY, insan odaklı yaklaşımları öncelikli kılarak kullanım hakkı elde ettiği Certified logosuyla rekabet üstünlüğü ve dünya çapında marka bilinirliğini artırma avantajlarına sahip oldu.

Mobil hizmet ve ürün tasarım şirketi 4PLAY, Great Place to Work’ün Certified programına dahil olarak güven endeksini ölçümleyen çalışan anketlerine katıldı. Bu anketlerden aldığı başarılı sonuçlar sayesinde Certified unvanını almaya hak kazandı. 4PLAY, insan odaklı yaklaşımlarıyla kullanım hakkını elde ettiği Certified logosunu; iş ilanlarında, web sitesinde, kariyer sayfalarında ve sosyal medya kanallarında duyurarak, marka bilinirliğini artırma avantajına sahip oldu.

İK stratejilerine çalışan perspektifinden bakmak kritik öneme sahip

Certified olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten 4PLAY Kurucusu Refik Çağlayan, Great Place to Work tarafından organize edilen webinar yayınına katılarak süreçle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Çalışanlarımıza karşı pandemi sürecinde tüm iletişim kanallarımızda şeffaf olmaya son derece özen gösterdik. Çalışan anketinden çıkan iç görüler, odaklanmamız gereken alanları daha somut bir şekilde görmemizi sağladı. Süreci ve sonuçlarını analiz ettiğimizde hem çalışan bağlılığına hem de şirketin karlılığına önemli katkı sağladığına şahit olduk. İnsan kaynakları stratejilerimizi belirlemede çalışan perspektifinden bakmak hem kurum kültürümüzü güçlendirecek hem ekonomik başarıya açılan yolda hızlı ilerlememizi sağlayacak.”

İlgili Yazılar
Devamını oku

Instagram hesap yönetimini kolaylaştırıyor

Instagram, işletme ve içerik üreticisi hesapları için Profesyonel Pano’nun kullanıma sunulduğunu açıkladı. Profesyonel Pano performans ölçümü, profesyonel araçları…